letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Trådlösa TWS Hörlurar M10 / Pods med BrusreduceringTrådlösa TWS Hörlurar M10 / Pods med Brusreducering (1 av 7)Trådlösa TWS Hörlurar M10 / Pods med Brusreducering (2 av 7)Trådlösa TWS Hörlurar M10 / Pods med Brusreducering (3 av 7)Trådlösa TWS Hörlurar M10 / Pods med Brusreducering (4 av 7)Trådlösa TWS Hörlurar M10 / Pods med Brusreducering (5 av 7)Trådlösa TWS Hörlurar M10 / Pods med Brusreducering (6 av 7)

Trådlösa TWS Hörlurar M10 / Pods med Brusreducering

189 kr
399 kr
Köpta
60+
Spara
53%
Lägg till deal till favoriter
Dom trådlösa hörlurarna kan användas med nästan alla enheter som har en Bluetooth-funktion, inklusive Android, iOS, Windows.
Laddningsfodralet med 3 500 mAh klarar upp till 18 laddningar av hörlurarna. 
Vattentät design skyddar dina brusreducerande hörlurar från svett, stänk och plötsligt regn.

Produktinformation

  • Trådlösa hörlurar
  • Brusreducering
  • Laddbox
  • Powerbank
  • 3D-stereoljud

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder
  • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Upplev ljud i en klass för sig med våra Bluetooth-hörlurar, utrustade med den senaste Bluetooth V5.1-teknologin för en snabb och stabil överföring. Anslut dem till nästan alla enheter med Bluetooth-funktion, oavsett om det är Android, iOS eller Windows.

Det kraftfulla laddningsfodralet, med imponerande 3 500 mAh kapacitet, ger dig upp till 18 laddningar för dina hörlurar. På bara 1,5 timme kan varje hörlur laddas helt och ger sedan 4-5 timmars musikuppspelning, beroende på volymen. Dessutom fungerar laddningsfodralet som en praktisk Powerbank för din telefon i nödsituationer.

LED-indikatorerna på laddningsfacket håller dig informerad om batterinivån i både hörlurarna och laddningsstationen. Den vattentäta designen gör dem perfekta för träning och utomhusaktiviteter, skyddade mot svett, stänk och regn.

Upptäck brusreducerande hörlurar som gör dina samtal tydligare genom att minska omgivande ljud. Det imponerande 3D-stereoljudet och kristallklara ljudet gör dem perfekta för musiknjutning och handsfree-samtal.

Med tre olika storlekar (S/M/L) av öronproppar finns det alltid en perfekt passform för dig. Den enkla knappkontrollen ger dig möjlighet att svara på samtal, styra musiken och undvika oavsiktliga beröringar, vilket ger en smidig och effektiv användarupplevelse.

Anslutningen är enkel och snabb – ta bara ut hörlurarna ur fodralet och de ansluts automatiskt till din telefon på bara 1 sekund.

I leveransen ingår:

Hörlurar
Laddningsfodral
3st öronproppar (S, M, L)
Laddkabel
Användarmanual
Upplev ljudet på ett nytt sätt med våra Bluetooth-hörlurar – din trådlösa följeslagare för en överlägsen ljudupplevelse!

Säljes av

MobiloTeknik
Organisationsnummer: 559274-0129