letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Magnesium 375 mg 120 tabletter Elexir Pharma

Magnesium 375 mg 120 tabletter Elexir Pharma

107 kr
129 kr
Köpta
80+
Spara
17%
Lägg till deal till favoriter
ELEXIR MAGNESIUM 375 MG  BIDRAR TILL NORMAL MUSKELFUNKTION

Elexir Magnesium från Elexir Pharma är ett kosttillskott med tre olika typer av magnesium: magnesiumoxid, magnesiumcitrat

Produktinformation

 • Äkta egenvårdsprodukter
 • Tillverkat av förstklassiga råvaror
 • Hög kvalitetskontroll
 • Mångårig erfarenhet

Användarvillkor

 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

ELEXIR MAGNESIUM 375 MG  BIDRAR TILL NORMAL MUSKELFUNKTION

Elexir Magnesium från Elexir Pharma är ett kosttillskott med tre olika typer av magnesium: magnesiumoxid, magnesiumcitrat och magnesiummalat. Elexir Magnesium innehåller även svartpepparextraktet Bioperine som ökar upptaget och biotillgängligheten.

Magnesium bidrar bland annat till musklernas normala funktion, normal energiomsättning och minskad trötthet och utmattning.

 • För musklernas normala funktion
 • För minskat trötthet och utmattning
 • För normal energiomsättning
 • För nervsystemets normala funktion
 • För att bibehålla normal benstomme och normala tänder
 • för normal psykologisk funktion
   

  Mot kramp eller så kallat myrkryp i musklerna:
  Magnesium är ett hälsosamt mineral för kroppen känner nog många till. Men inte så många har kunskap om är vilka livsviktiga funktioner magnesium verkligen har i kroppen, och att det kan vara en god idé att komplettera kosten med ett kosttillskott.

  Ett mineral mot kramp:
  Magnesium kan ibland vara nyckeln till allt från att förebygga myrkryp i benen till att motverka en låg sinnesstämning. Magnesiumet behövs för att musklerna i kroppen ska få bra förutsättningar att fungera normalt och kan dessutom minska symptom som trötthet och utmattning. Både energiomsättning och nervsystem är beroende av kroppens magnesiumnivåer och magnesiumet bidrar även till att bibehålla normal benstomme och friska tänder. Magnesium är aktiv i en stor mängd av kroppens biokemiska reaktioner och behövs för att aktivera de cirka 300 olika enzymerna. Magnesium är nödvändigt för blodets cirkulation och elektrolytbalansen (saltbalans), för kroppens kalciumomsättning samt även för en väl fungerande matsmältning. Magnesium är även en viktigt för hjärtat och kan i kombination med kalcium fungera som skyddande faktor mot dödlighet i hjärt- och kärlsjukdomar. Magnesium kan motverka kalkavlagringar i blodkärlen och underlätta cirkulationen i trånga blodkärl.

  Brist på magnesium riskerar att minska kroppens energinivåer med en trötthetskänsla som följd.

  Kosten:
  Fina källor till magnesium i kosten är nötter, gröna bladgrönsaker, fullkorncerealier, mandel, bönor, potatis, fisk, kött och mejeriprodukter. Men tänk på att kemiska gödningsmedel hindrar växterna från att dra åt sig sitt magnesium ur jorden som då gör att magnesiumhalten kraftigt varierar beroende på växtens ursprung. Absorptionen av magnesium kan även minska vid samtidigt intag av fytinsyrarika livsmedel och / eller vid väldigt lågt proteinintag. Kaffe, te, läsk och andra vätskedrivande medel, till exempel medicinering med diuretika riskerar att stimulera utsöndringen av magnesium med urinen. En stor alkoholkonsumtion kan därför vara ytterligare en faktor till magnesiumförlust som kan orsaka brist på mineralet. Med andra ord finns en mängd faktorer som kan öka kroppens behov av magnesium.

  Rekommenderat intag:
  Rekommenderat dagligt intag av magnesium är för kvinnor 280mg och för män 350mg.
  Vissa menar att detta är relativt enkla nivåer att upprätthålla med en bra kosthållning medan vissa andra anser att vi i själva verket åtminstone skulle behöva dubbla den mängd magnesium vi i genoms

Säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446