letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Whiskey Smoker Set Rök din WhiskyWhiskey Smoker Set Rök din Whisky (1 av 6)Whiskey Smoker Set Rök din Whisky (2 av 6)Whiskey Smoker Set Rök din Whisky (3 av 6)Whiskey Smoker Set Rök din Whisky (4 av 6)Whiskey Smoker Set Rök din Whisky (5 av 6)

Whiskey Smoker Set Rök din Whisky

289 kr
579 kr
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter
En produkt för alla whiskey-entusiaster! Denna produkt ger dig möjlighet att göra varje whiskeyglas mer individuellt och elegant. Produkten är lätt att använda och kan användas hemma. Med detta kit

Produktinformation

  • Fin present för alla tillfällen
  • För alla whiskey-älskare
  • Rök din whiskey hemma

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: ca 14 arbetsdagar
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

En produkt för alla whiskey-entusiaster! Denna produkt ger dig möjlighet att göra varje whiskeyglas mer individuellt och elegant. Produkten är lätt att använda och kan användas hemma. Med detta kit följer en rökare (tillverkad av uthugget bokträ), ett avtagbart nät i rostfritt stål, en rengöringsborste och sex olika träflisar.

Aromerna bidrar till en mer intensiv och fyllig smak som låter dig uppleva träroken i varje drink. Rökaren är designad för de flesta cocktail- och whiskeyglas med en diameter på upp till 10 cm. Bjud in dina vänner till en riktigt häftig och unik whiskeyupplevelse!

* Inkluderat: 1 whiskey-rökare, 1 påfyllningsbar tändare, 1 rengöringsborste, 6 olika träflisar
* Material: Trä, rostfritt stål, ABS, aluminium
* Mått: 9,5 x 9,5 x 2,5 cm

Säljes av

BayOne
Organisationsnummer: 14434311