letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Luftmadrass / Badfåtölj med ryggstöd och armstöd - BestwayLuftmadrass / Badfåtölj med ryggstöd och armstöd - Bestway (1 av 6)Luftmadrass / Badfåtölj med ryggstöd och armstöd - Bestway (2 av 6)Luftmadrass / Badfåtölj med ryggstöd och armstöd - Bestway (3 av 6)Luftmadrass / Badfåtölj med ryggstöd och armstöd - Bestway (4 av 6)Luftmadrass / Badfåtölj med ryggstöd och armstöd - Bestway (5 av 6)

Luftmadrass / Badfåtölj med ryggstöd och armstöd - Bestway

539 kr
799 kr
Köpta
1
Spara
33%
Lägg till deal till favoriter
Den uppblåsbara madrassen är gjord av extremt hållbar inflata-sheild, tack vare vilken den garanterar bekymmerslös, långvarig avkoppling vid sjön eller i poolen. Dessutom har dubbla säkerhetsventiler  - den förhindrar att luften kommer ut av sig själv under pumpning.

Produktinformation

  • 191 cm x 107 cm
  • Bekvämt ryggstöd
  • Drinkhållare
  • Dubbla säkerhetsventiler
  • REPARATIONSSATS INGÅR

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder
  • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Den uppblåsbara madrassen är gjord av extremt hållbar inflata-sheild, tack vare vilken den garanterar bekymmerslös, långvarig avkoppling vid sjön eller i poolen. Dessutom har den dubbla säkerhetsventiler  - den förhindrar att luften kommer ut av sig själv under pumpning.
REPARATIONSSATS INGÅR - plåstret som ingår i satsen är vattentätt, så du behöver inte vara rädd för att det lossnar under påverkan av vatten. Du kan reparera madrassen även när den ligger i vattnet. Den är också bra för simbassänger och andra uppblåsbara tillbehör.
Madrassen är utrustad med ett bekvämt nackstöd med ryggstöd, vilket garanterar en extremt trevlig semester. Dessutom är detta material extremt hållbart, tack vare vilket madrassen har större motståndskraft mot skador.
För att underlätta för personer som vilar på madrassen har en speciell öppning för drycker byggts in i sidoväggen. Tack vare denna anläggning kan du under varma dagar sitta i poolen med din favoritdrink eller cocktail och njuta av den medan du simmar.

SPECIFIKATION
färg: vit / blå / svart
material: inflata-sköld
avsedd för personer över 14 år
maximal belastning 90 kg
mått: 191 cm x 107 cm
vikt: 1,75 kg

INGÅR
madrass
reparera lapp

VARNING! FÅR ENDAST ANVÄNDAS I VATTEN DÄR BARNET BOTTNAR OCH UNDER TILLSYN AV EN VUXEN

Säljes av

MobiloTeknik
Organisationsnummer: 559274-0129