letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Minnow Bait - Fiskejigg för Färskvatten och SaltvattenMinnow Bait - Fiskejigg för Färskvatten och Saltvatten (1 av 15)Minnow Bait - Fiskejigg för Färskvatten och Saltvatten (2 av 15)Minnow Bait - Fiskejigg för Färskvatten och Saltvatten (3 av 15)Minnow Bait - Fiskejigg för Färskvatten och Saltvatten (4 av 15)Minnow Bait - Fiskejigg för Färskvatten och Saltvatten (5 av 15)Minnow Bait - Fiskejigg för Färskvatten och Saltvatten (6 av 15)Minnow Bait - Fiskejigg för Färskvatten och Saltvatten (7 av 15)Minnow Bait - Fiskejigg för Färskvatten och Saltvatten (8 av 15)Minnow Bait - Fiskejigg för Färskvatten och Saltvatten (9 av 15)Minnow Bait - Fiskejigg för Färskvatten och Saltvatten (10 av 15)Minnow Bait - Fiskejigg för Färskvatten och Saltvatten (11 av 15)Minnow Bait - Fiskejigg för Färskvatten och Saltvatten (12 av 15)Minnow Bait - Fiskejigg för Färskvatten och Saltvatten (13 av 15)Minnow Bait - Fiskejigg för Färskvatten och Saltvatten (14 av 15)

Minnow Bait - Fiskejigg för Färskvatten och Saltvatten

199 kr
399 kr
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter
Optimera ditt fiske med våra Minnow Bait jiggar. Tillgängliga i flera färger, perfekta för både färskvatten och saltvatten.
Våra Minnow Bait fiskejiggar är designade för att ge dig det bästa

Produktinformation

  • Material: ABS för hållbarhet och långvarig användning.
  • Arbetande djup: 0.5-1.5M, perfekt för olika fiskförhållanden.
  • Vikt: 9g, balanserad för optimal kastning och simning.
  • Storlek: 100mm lång, en idealisk storlek för att locka olika fiskarter.
  • Färgalternativ: #1-#10, välj mellan flera attraktiva färger för att matcha dina behov och preferenser.

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Optimera ditt fiske med våra Minnow Bait jiggar. Tillgängliga i flera färger, perfekta för både färskvatten och saltvatten.
Våra Minnow Bait fiskejiggar är designade för att ge dig det bästa resultatet under dina fisketurer. Tillverkade av högkvalitativt ABS-material, är dessa jiggar hållbara och effektiva för att locka till sig fisk i både färskvatten och saltvatten. Med en realistisk design och flera färgalternativ är dessa beten ett måste i varje fiskares samling.

Specifikationer:

Material: ABS
Färger: #1-#10
Arbetande djup: 0.5-1.5M
Vikt: 9g
Storlek: 100mm lång

Ge dig själv en fördel på nästa fisketur med våra Minnow Bait fiskejiggar. Dessa beten är designade för att efterlikna småfisk och locka till sig rovfiskar, vilket gör dem perfekta för både nybörjare och erfarna fiskare. Välj dina favoritfärger och upplev skillnaden idag!

Säljes av

Global Items Europe AB
Organisationsnummer: 559120-6395