Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
18 st Sminkborstar / Makeupborstar

18 st Sminkborstar / Makeupborstar

99 kr
299 kr
Köpta
30+
Spara
67%
Lägg till deal till favoriter

18 st Sminkborstar / Makeupborstar

Setet kommer med ett snyggt, vikbart, mjukt fodral av ekologiskt läder. 

Stängd för bekväm magnet kommer det säkert att påverka användarkomforten.

Produktinformation

  • 18 st Sminkborstar
  • Mjukt fodral
  • Handtagen är av trä
  • Borsten är mjuka, behagliga
  • Icke-allergena, syntetiska borst

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder
  • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

PGA hygienskäl inkluderas den ej av ångerrätt vid bruten plombering.

SMINKBORSTESET - 18 st.
Sminkborstar är, vid sidan av kosmetika, en oskiljaktig del av en perfekt make-up. Med deras hjälp kommer du säkert att göra det i bra stil. Extremt praktiskt set består av 18 olika typer av borstar och var och en av dem kan fylla olika funktioner. Du hittar borstar för ansiktssminkning, inklusive ögon och läppar, såsom: solfjäderborste, för foundation, för flytande kosmetika, för concealer, för läppar och läppkonturering, för att framhäva formen på ögonbryn, för ögonskuggor, för konturering, för att gnugga skuggor , ansikte, rouge, kam och borste för ögonfransar och ögonbryn, och eyeliner.

För produktion av borstar användes icke-allergena, syntetiska borst , som dessutom fyller funktionen ekologisk till skillnad från naturligt hår. Handtaget är tillverkat av trä, så att hålla det i handen är extremt behagligt. Borsten är mjuka, behagliga att ta på och lätta att rengöra, och viktigast av allt, de behåller inte kosmetika, så deras förbrukning är mycket lägre. En estetisk accent är den mörkare toppen av borsten, vilket tillför estetiskt värde och gör sminkrester inte särskilt synliga.

Setet kommer med ett snyggt, vikbart, mjukt fodral av ekologiskt läder. Stängd för bekväm magnet kommer det säkert att påverka användarkomforten. Det gör att du kan behålla borstar i en månad och underlättar förvaring och transport av dem vid behov. Separata fack kommer att ta hand om ännu större ordning - ett för varje borste. Efter att ha vikat ut fodralet kan du hänga det var du vill, både i badrummet och i sovrummet, det kommer att möjliggöra större organisering av borstar och en stor bekvämlighet, du behöver inte leta efter den valda borsten bland alla andra varje tid, kom bara ihåg var det är i fallet.

Storleken på borstarna varierar mellan 16-18 cm. Den optimala längden och den väldesignade formen på handtaget gör arbetet med borstar bekvämt och behagligt. Sminksetet är en perfekt present till alla tjejer och kvinnor som brinner för detta ämne och gillar att "charma" sina eller andras ansikten. Penslarna lämpar sig även för att måla med färger eller damma av små samlarföremål som mynt, mineraler, figuriner, etc.

Deal säljes av

MobiloTeknik
Organisationsnummer: 559274-0129