letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Universell justerbar hållare till mobil/tabletUniversell justerbar hållare till mobil/tablet (1 av 10)Universell justerbar hållare till mobil/tablet (2 av 10)Universell justerbar hållare till mobil/tablet (3 av 10)Universell justerbar hållare till mobil/tablet (4 av 10)Universell justerbar hållare till mobil/tablet (5 av 10)Universell justerbar hållare till mobil/tablet (6 av 10)Universell justerbar hållare till mobil/tablet (7 av 10)Universell justerbar hållare till mobil/tablet (8 av 10)Universell justerbar hållare till mobil/tablet (9 av 10)

Universell justerbar hållare till mobil/tablet

169 kr
399 kr
Köpta
50+
Spara
58%
Lägg till deal till favoriter
Nu kan du njuta av långa timmars serier genom att bara fästa blicken på telefonen eller surfplattan tack vare bordstelefonhållaren. Det här stativet är kompakt och
One-size
169 kr
399 kr
Färg
 1. Vit7
 2. Svart11
 3. MultiColor3
Välj färg
Vit7
Svart11
MultiColor3
Modell
 1. Steel, 1-pack18
 2. Steel, 2-pack3
Välj modell
Steel, 1-pack18
Steel, 2-pack3
ÅterställÅterställ

Produktinformation

 • Elegant design och stabil hållare
 • Silikonkuddar skyddar enheter från repor
 • Lätt fällbar till liten storlek
 • Reserverat laddningshål, stöder även laddning under spelning
 • Kompakt och lätt vridbar

Användarvillkor

 • Frakt tillkommer
 • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
 • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Nu kan du njuta av långa timmars serier genom att bara fästa blicken på telefonen eller surfplattan tack vare bordstelefonhållaren. Det här stativet är kompakt och robust för att ta tag i dina smarta enheter. Den är utdragbar och hopfällbar för att ta mindre plats. Dessutom håller dess silikonkuddar enheten stadigt utan några skador och repor.

Bordstelefonhållare gör att du kan justera skärmen i valfri vinkel eftersom den är lätt att rotera åt alla håll. Så justera din surfplatta och smartphone på detta stativ och läs böcker, titta på film eller spela spel bekymmersfritt. Denna telefonhållare är lätt nog att du enkelt kan bära den med dig överallt. Gör alltså händerna fria och köp denna universella telefonhållare för ditt skrivbord.

Säljes av

Global Items Europe AB
Organisationsnummer: 559120-6395