letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Fina Fisken Omega-3. 120 tuggkapslar Elexir Pharma

Fina Fisken Omega-3. 120 tuggkapslar Elexir Pharma

157 kr
189 kr
Köpta
40+
Spara
17%
Lägg till deal till favoriter

Precis som vuxna så behöver äev våra barn omega-3 i sin kost. Ibland är det lite svårt att få sitt barn att äta fet fisk och att dessutom göra det

Produktinformation

 • Äkta egenvårdsprodukter
 • Tillverkat av förstklassiga råvaror
 • Hög kvalitetskontroll

Användarvillkor

 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Precis som vuxna så behöver äev våra barn omega-3 i sin kost. Ibland är det lite svårt att få sitt barn att äta fet fisk och att dessutom göra det varje vecka. Med Fina Fisken får så får ditt barn ett enkelt och gott alternativ som smakar som godis men som innehåller omega-3 från fisk.

Obs kort bästföredatum 24-10-21, ej att förväxla med sista förbrukningsdatum.

 • Goda Omega-3 tuggisar med smarrig smak av tuttifrutti
 • Ett kosttillskott för barn från 3 år
 • Välsmakande kosttillskott till barn som äter lite eller ingen fisk
 • Dosering: 1 -2 tuggisar om dagen räcker
   

  Fina Fisken från Elexir Phatrma är framtagen för barn som av någon anledning inte äter tillräckligt med fisk. Det kan ibland vara lite svårt att för barn att äta den typ av mat som vi vet är bra för dem, och det är lika viktigt för dem som för oss att inta omega-3 på daglig basis. Denna fina produkt finns nu för att få lite hjälp i det vardagliga "tjatet" att få barn att äta nyttigt. Med denna kanske det till och med blir roligt att få i sig nyttigheterna.

  Fina Fisken är tillverkad av fisk som ger väl avvägda mängder av de essentiella EPA och DHA men dessa fina tuggisar smakar inte fisk alls utan har en smarrig god smak av tuttifrutti. De smakar faktiskt mer som godis och uppskattas därför av framför allt barn men även vuxna kan äta dem och gör det.
  För barn är det ofta lättare att äta 1-2 Fina Fisken än en hel måltid med fisk. Eller kanske 1 Fina fisken som kompement till den fisk barnet får i sig.

  Omega-3 är en grupp fettsyror som är essentiella. Det är främst EPA och DHA som är av intresse då kroppen saknar förmåga att tillverka dessa själv och de måste tillföras via kosten. I kroppen används dessa fettsyror till flera funktioner.

  Fina Fisken från Elexir Pharma är även förstärkt med Vitamin E som effektivt bidrar till att skydda celler från oxidativ stress. Fina Fisken är även helt fri från tillsatt socker. Bra där.

  Fina Fisken tuggisar är inte bara för barn utan kan även ätas av dig som vuxen som inte gillar vanliga kapslar. Eller så äter ni dem alla tillsammans. Barn gör ju som vuxna gör.

  Vid ett dagligt intag på minst 250 mg EPA och DHA bidrar dessa till hjärtats normala funktion. Vid intag på minst 250 mg DHA dagligen (Två st Fina Fisken) så bidrar denna fettsyra till hjärnans normala funktion samt underhåll av normal syn. Fina fisken innehåller även väl en avvägd mängd vitamin E som aktivt bidrar till skydda kroppens celler från oxidativ stress.

  Antal doser per förpackning: 60 – 120 st.

  Rekommenderad daglig dos:
  Barn 3-11 år tar en fisk dagligen.
  Barn från 12 år tar två fiskar dagligen.
  Överskrid ej rekommenderad daglig dos.
  Antal doser per förpackning: 60-120 st.

  Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer.

  ProdukttypKosttillskottHållbarhet och förvaringFörvaras torrt i rumstemperatur

Säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446