letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Portabel Fläkt / Halsfläkt - Häng runt halsen LED indikator

Portabel Fläkt / Halsfläkt - Häng runt halsen LED indikator

139 kr
499 kr
Köpta
40+
Spara
72%
Lägg till deal till favoriter

KOMFORT - Upplev ultimat komfort och portabilitet med vår Portabla Fläkt L28, en innovativ fläkt som tar ditt svalkande behov till nästa nivå. Med en rad imponerande funktioner är denna fläkt din

White
139 kr
499 kr
Storlek
 1. Vit0
Välj storlek
Vit0
Modell
 1. Vit0
Välj modell
Vit0
ÅterställÅterställ
Blue
199 kr
499 kr
Storlek
 1. Blå0
Välj storlek
Blå0
Modell
 1. Blå0
Välj modell
Blå0
ÅterställÅterställ

Produktinformation

 • Bekväm & enkel att använda
 • Laddningsbar 1800mah
 • LED display som visar batterinivån

Användarvillkor

 • Frakt tillkommer
 • Leveranstid ca 2-6 arbetsdagar
 • Vid frågor kontakta supporten direkt via mail på [email protected]
 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

KOMFORT - Upplev ultimat komfort och portabilitet med vår Portabla Fläkt L28, en innovativ fläkt som tar ditt svalkande behov till nästa nivå. Med en rad imponerande funktioner är denna fläkt din idealiska följeslagare under heta sommardagar.

DRIFTID - Drivtiden på vår Portabla Fläkt varierar mellan 3-6 timmar, beroende på användning. Det inbyggda laddningsbara 1800mAh-batteriet ger tillräckligt med ström för att hålla dig sval under en hel dag utan att behöva oroa dig för uttag eller sladdar. Dessutom indikeras batterinivån tydligt med den praktiska LED-batteriindikatorn, så att du alltid är medveten om när det är dags att ladda upp igen.

FUNKTIONALITET - Med fem olika hastighetsnivåer kan du anpassa fläkten efter dina individuella behov och önskemål. Oavsett om du föredrar en mild bris eller en mer intensiv kylning, har du full kontroll över fläktens prestanda. Dessutom kan du justera fläkten för att hitta den perfekta vinkeln och säkerställa optimal luftcirkulation i ditt utrymme.

BEKVÄM - Vår Portabla Fläkt är inte bara bärbar, den är också otroligt bekväm att använda. Med sin nackfläktsdesign kan du enkelt bära den runt halsen för handsfree-kylning när du är på språng. Den lätta och ergonomiska konstruktionen gör att du knappt märker av den, samtidigt som den ger en effektiv och behaglig luftström precis där du behöver den.

Så investera i vår Portabla Fläkt och njut av en svalkande upplevelse i värmen. Oavsett om du är på kontoret, på stranden eller bara hemma, kommer denna innovativa fläkt att vara din pålitliga partner för att hålla dig sval och bekväm. Ge dig själv den perfekta kylningen i sommar och låt vår Portabla Fläkt bli din trogna följeslagare.

Specifikationer:
- L28 1800mah Nackfläkt
- 5 olika hastigheter
- Batteri 1800 mah inbyggt laddningsbart batteri
- Volt 5V 500mA
- Power 3.8W
- USB Laddningskabel ingår

Deal säljes av

CASE4YOU AB
Organisationsnummer: 556826-6976