letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Kotai Gyuto kockkniv 20 cmKotai Gyuto kockkniv 20 cm (1 av 23)Kotai Gyuto kockkniv 20 cm (2 av 23)Kotai Gyuto kockkniv 20 cm (3 av 23)Kotai Gyuto kockkniv 20 cm (4 av 23)Kotai Gyuto kockkniv 20 cm (5 av 23)Kotai Gyuto kockkniv 20 cm (6 av 23)Kotai Gyuto kockkniv 20 cm (7 av 23)Kotai Gyuto kockkniv 20 cm (8 av 23)Kotai Gyuto kockkniv 20 cm (9 av 23)Kotai Gyuto kockkniv 20 cm (10 av 23)Kotai Gyuto kockkniv 20 cm (11 av 23)Kotai Gyuto kockkniv 20 cm (12 av 23)Kotai Gyuto kockkniv 20 cm (13 av 23)Kotai Gyuto kockkniv 20 cm (14 av 23)Kotai Gyuto kockkniv 20 cm (15 av 23)Kotai Gyuto kockkniv 20 cm (16 av 23)Kotai Gyuto kockkniv 20 cm (17 av 23)Kotai Gyuto kockkniv 20 cm (18 av 23)Kotai Gyuto kockkniv 20 cm (19 av 23)Kotai Gyuto kockkniv 20 cm (20 av 23)Kotai Gyuto kockkniv 20 cm (21 av 23)Kotai Gyuto kockkniv 20 cm (22 av 23)

Kotai Gyuto kockkniv 20 cm

979 kr
2 100 kr
Köpta
10+
Spara
53%
Lägg till deal till favoriter

Handgjord Gyuto kniv är den japanska motsvarigheten till kockkniven, smidig och välbalanserad för ett bekvämt grepp, kapabel att skära i princip alla typer av mat.

Produktinformation

  • Ultravasst japanskt 440C rostfritt stål med hög kolhalt
  • Dold full tang
  • Svart pakkawood handtag
  • HRC-hårdhet: 60 /-1
  • Vikt: 198 g
  • Perfekt balanserad
  • Rostfritt stål
  • Bamboo Saya (slida eller bladskydd) kommer med varje kniv
  • Livstidsgaranti

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: ca 3 arbetsdagar

Mer om produkten

En hybrid mellan en japansk och en tysk bladprofil, den lätt böjda magen tillåter en gungande rörelse för enkel hackning och skärning, medan den sänkta spetsen gör precisionsarbetet lättare.

Förutom dess estetiska dragningskraft skapar mönstret "Tsuchime" (槌目) (hamrat) små luftfickor mellan bladet och maten som skärs. Denna urgamla japanska metod minskar luftmotståndet, vilket förhindrar att mat fastnar på bladet.

Det 1,8 mm tunna bladet tillåter exakta och skarpa snitt och krossar aldrig ens den mest känsliga maten för att bevara den fulla smaken.

Smidd med japanskt 440C rostfritt stål med hög kolhalt, kommer KOTAI Gyutos blad att förbli skarpt upp till 10 gånger längre än andra knivar. 440C kombinerar en hög kolhalt för hårdhet och kanthållning med den optimala mängden krom för korrosionsbeständighet.

Dold full tang - KOTAI-blad sträcker sig hela vägen till botten av handtaget - för överlägsen hållbarhet och balans.


Underhåll

Skär inte på hårda ytor (metall, keramik, marmor). Använd en skärbräda av trä eller mjuk plast. Skär inte ben eller fryst mat. Handtvätt och torka snabbt efter användning. Tvätta inte i diskmaskin, lägg inte i blöt eller lämna i blöt diskho.

Säljes av

KOTAI
Organisationsnummer: 842188484