letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Säkerhetsbälte för hund i bilenSäkerhetsbälte för hund i bilen (1 av 7)Säkerhetsbälte för hund i bilen (2 av 7)Säkerhetsbälte för hund i bilen (3 av 7)Säkerhetsbälte för hund i bilen (4 av 7)Säkerhetsbälte för hund i bilen (5 av 7)Säkerhetsbälte för hund i bilen (6 av 7)

Säkerhetsbälte för hund i bilen

99 kr
249 kr
Köpta
70+
Spara
60%
Lägg till deal till favoriter
Korrekt transport av djur i bilen är inte bara att ta hand om deras säkerhet, utan också att säkerställa dig själv och andra trafikanter en adekvat skyddsnivå. 
Hundbälten håller husdjuret på rätt plats, vilket inte stör lugnet och koncentrationen för den som kör bilen, och vid plötslig inbromsning eller deltagande i en vägkollision, minskar risken för allvarliga skador som kan uppstå i djur.

Produktinformation

  • Min-max längd: 61-80cm
  • Används med sele
  • Säker hund i bilen

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder
  • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Korrekt transport av djur i bilen är inte bara att ta hand om deras säkerhet, utan också att säkerställa dig själv och andra trafikanter en adekvat skyddsnivå. Hundbälten håller husdjuret på rätt plats, vilket inte stör lugnet och koncentrationen för den som kör bilen, och vid plötslig inbromsning eller deltagande i en vägkollision, minskar risken för allvarliga skador som kan uppstå i djur.
Möjliggör infästning i alla säkerhetsbältessystem i bilar, vilket gör att enheten garanterar bred användning och en garanti för matchning oavsett fordonets märke och modell.
Anpassning till aktuella behov säkerställs av ett system med mjuk längdjustering, vilket ger hunden en viss frihet vid större bilar eller begränsar deras rörelse.
Den sträckande delen av kopplet absorberar plötsliga slag, och ökar därmed djurets komfort och minskar skador vid plötslig inbromsning eller deltagande i en vägkrock.

SPECIFIKATION
min-max längd: 61-80cm
OBS - för hundens säkerhet får bältena inte fästas i halsbandet som bärs runt halsen, endast i sele (medföljer ej)!

Säljes av

MobiloTeknik
Organisationsnummer: 559274-0129