letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Engångssängkläder 2 st - Enkelsäng 3 delarEngångssängkläder 2 st - Enkelsäng 3 delar (1 av 5)Engångssängkläder 2 st - Enkelsäng 3 delar (2 av 5)Engångssängkläder 2 st - Enkelsäng 3 delar (3 av 5)Engångssängkläder 2 st - Enkelsäng 3 delar (4 av 5)

Engångssängkläder 2 st - Enkelsäng 3 delar

195 kr
399 kr
Köpta
5
Spara
51%
Lägg till deal till favoriter
Engångssängkläder i 2-pack för enkelsängar i 3 delar är det perfekta valet för en weekendresa eller kortare vistelser där bekvämlighet och enkelhet är viktigt. Med dessa sängkläder är det lätt att

Produktinformation

  • Lätt och enkel att använda
  • Låter dig hålla dig ren
  • Material: Fiberduk
  • Mått: Engångslakan: 180 x 230 cm Engångspåslakan: 160 x 230 cm Engångsörngott: 50 x 80 cm
  • Passar in hos vandrarhem och hostel, Perfekt för en övernattning

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Engångssängkläder i 2-pack för enkelsängar i 3 delar är det perfekta valet för en weekendresa eller kortare vistelser där bekvämlighet och enkelhet är viktigt. Med dessa sängkläder är det lätt att resa lätt och bekvämt utan att kompromissa med komforten. Dessa sängkläder är utmärkta för både inomhus- och utomhusbruk, vilket gör dem idealiska för campingutflykter eller andra äventyr i naturen där du vill njuta av frisk luft och en god natts sömn. Med enkel montering och demontering är de perfekta för tillfälliga boenden på resan och kan enkelt fällas ihop och tas med hem igen när resan är över. Denna uppsättning engångssängkläder ger dig även möjlighet att hålla dig fräsch och hygienisk under din vistelse.


Säljes av

JQ8
Organisationsnummer: 670830-XXXX