Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Hjärnkoll 180 kapslar Elexir Pharma

Hjärnkoll 180 kapslar Elexir Pharma

181 kr
259 kr
Köpta
20+
Spara
30%
Lägg till deal till favoriter
HJÄRNKOLL  BIDRAR TILL BARNETS NORMALA KOGNITIVA UTVECKLING

Hjärnkoll från Elexir Pharma är en helt unik produkt framtaget för barn från 6 år och

Produktinformation

 • Äkta egenvårdsprodukter
 • Tillverkat av förstklassiga råvaror
 • Hög kvalitetskontroll

Användarvillkor

 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

HJÄRNKOLL  BIDRAR TILL BARNETS NORMALA KOGNITIVA UTVECKLING

Hjärnkoll från Elexir Pharma är en helt unik produkt framtaget för barn från 6 år och uppåt med en inriktning på barnets kognitiva funktioner. Med kognitiva funktioner menas läs och skrivförmåga, siffror och språk, inlärning och minne samt även problemlösning och logik. Hjärnkoll är en väl mycket sammansatt och består av fiskolja, jättenattljusolja, C-vitamin, järn och kolin.

 • Innehåller en unik kombination med Omega-3, GLA, Vitamin C, Järn och Kolin
 • Bra för barnets kognitiva funktion
 • Har små lättsvalda kapslar
 • kommer med en god citronsmak

  Hjärnkoll från Elexir Pharma är ett helt unikt kosttillskott baserat på ingredienser som är noga utvalda för kognitiv utveckling och utformad specifikt för barnets behov. Den riktar sig till barn från 6 år och uppåt då behovet av koncentration och fokus är extra viktigt då en lång kommande skolperiod tar sin början. Vi behöver äta bra för att fungera och att exempelvis lederna eller immunsystemet behöver vissa näringsämnen för att fungera optimalt, och det är ingen nyhet. Hjärnan behöver även den näring för sin optimala funktion. Detta gäller så klart inte bara barn men de kan vara i extra behov då skolan upplevs som en utmaning för många med många krävande utmaningar. Med denna produkt kan du enkelt underlätta för barnet och ge den lite hjälp på traven.

  Fiskolja:
  Fiskoljan innehåller höga halter av de essentiella omega-3-fettsyrorna DHA och EPA. DHA bidrar då till hjärnans normala funktion, hela 11% av hjärnans torrvikt består av DHA. Fiskoljan i Hjärnkoll kommer från ett kontrollerat fiske utanför Sydamerikas certifierad av ”Friend of the sea” - en internationell certifiering för ett hållbart fiske. ( se vårat emblem )

  Jättenattljusolja:
  Jättenattljusolja är känd för sitt innehåll av omega-6-fettsyran gammalinolensyra (GLA). 

  Järn och C-vitamin:
  Järn bidrar till en normal kognitiv utveckling samt har en synergistisk effekt tillsammans då C-vitamin ökar upptaget av järn.

  Kolin:
  Kolin är ett essentiellt B-vitaminliknande ämne. 

  Dosering: 
  Från 6 år 2–4 kapslar/dag i samband med mat, sväljes hela. Rekommenderat intag bör ej överskridas.
  Antal doser per förpackning: 180 st

  Kosttillskott:
  Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

  ProdukttypKosttillskottHållbarhet och förvaringFörvaras torrt i rumstemperatur skyddat mot solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn. Hållbarhet 24 månader.BatchmärkningBäst före, samt batchnr står bredvid streckkoden.GlutenNEJLaktosNEJMjölkproteinNEJAnimaliskt ursprungJAVeganskNEJOk för Gravida & AmmandeJAEkologiskNEJCertifieringarFriend of the sea, EFTA (European Free Trade AssociationPlast/plaster (avseende förpackning)PET Innehåll:2 kapslarDRI %4 kapslarDRI%Koncentrerad

Deal säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446