letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
1 natt för 2 på Gullmarsstrand hotell inkl. frukost i Fiskebäckskil1 natt för 2 på Gullmarsstrand hotell inkl. frukost i Fiskebäckskil (1 av 14)1 natt för 2 på Gullmarsstrand hotell inkl. frukost i Fiskebäckskil (2 av 14)1 natt för 2 på Gullmarsstrand hotell inkl. frukost i Fiskebäckskil (3 av 14)1 natt för 2 på Gullmarsstrand hotell inkl. frukost i Fiskebäckskil (4 av 14)1 natt för 2 på Gullmarsstrand hotell inkl. frukost i Fiskebäckskil (5 av 14)1 natt för 2 på Gullmarsstrand hotell inkl. frukost i Fiskebäckskil (6 av 14)1 natt för 2 på Gullmarsstrand hotell inkl. frukost i Fiskebäckskil (7 av 14)1 natt för 2 på Gullmarsstrand hotell inkl. frukost i Fiskebäckskil (8 av 14)1 natt för 2 på Gullmarsstrand hotell inkl. frukost i Fiskebäckskil (9 av 14)1 natt för 2 på Gullmarsstrand hotell inkl. frukost i Fiskebäckskil (10 av 14)1 natt för 2 på Gullmarsstrand hotell inkl. frukost i Fiskebäckskil (11 av 14)1 natt för 2 på Gullmarsstrand hotell inkl. frukost i Fiskebäckskil (12 av 14)1 natt för 2 på Gullmarsstrand hotell inkl. frukost i Fiskebäckskil (13 av 14)

1 natt för 2 på Gullmarsstrand hotell inkl. frukost i Fiskebäckskil

1 295 kr
1 895 kr
Köpta
70+
Spara
32%
Lägg till deal till favoriter

Havet - det har inspirerat så många, som till exempel Taube och Peter Lundblad. Vill du också ta dig till havet för att inspireras, och kanske inte bli kung direkt, men åtminstone känna dig som en. Med den här dealen bor du på Gullmarsstrand, som ligger precis vid havet (alltså inte inte stenkast från eller bara några minuters vandring _ utan verkligen PRECIS vid havet). Två personer kan njuta av en härlig frukost och tillgång till relaxavdelning i två timmar – perfekt för både återhämtning och inspiration bara en timme från Göteborg. 

Övernattning inkl. frukost
1 295 kr
1 895 kr
Övernattning inkl. frukost & 2 h wellness
1 695 kr
2 345 kr

Det här ingår

 • Logi i Classic Double Room
 • Tillgång till relaxavdelning i två timmar
 • Boende i Classic Double Room
 • Frukost
 • Logi
 • Vackert beläget precis vid havet
 • 1 timme från Göteborg

Användarvillkor

 • Gäller endast fredagar under maj 2023
 • Se Karta och Kontakt för information om bokning och tider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Gäller ej incheckning lördag och söndag
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Barnpolicy: Kontakta hotellet för att se vad som gäller för just din familj
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Noll meter från havet

Gullmarsstrand ligger så nära vattnet du kan komma, på en långsträckt brygga med utsikt över Gullmarsfjordens öar och vikar. Det unika läget vid havet skapar en känsla av absolut ro och absolut närvaro.

Ett vilsamt avbrott i vardagen

Ta med en kär vän och sov gott i någon av hotellets 148 bäddar, belägna i smakfullt designade rum. Vakna sedan upp och njut av en god frukostbuffé med havsutsikt.

Sinnenas havsbad

På Sinnenas havsbad kan du njuta året om. Bredvid poolen som står på pålar ute i havet, finns en trappa ner i vattnet för den som önskar ett havsdopp. Havsbadet har två basturum. I aromabastun som håller ca 45 grader kan du njuta av stillsamhet och avkoppling med väldoftande aromer. För den som föredrar det riktigt varmt, rekommenderas den klassiska bastun som håller 75 grader. Här får du igång blodcirkulationen vilket ger kroppen en känsla av välbefinnande. Utsikten är slående! Notera att denna avdelning delas med andra gäster. Egen mat och dryck är inte tillåten. Vi har 15-års gräns i Sinnenas Havsbad. Barn och ungdomar mellan 8- 15 år är välkomna kl. 12.30-14.30. Förbokning gäller. Handduk och badrock finnas att låna. Glöm inte badkläderna! För den som önskar finns även möjlighet att avnjuta en god dryck, beställ gärna när du hämtar din nyckel i receptionen. Pris 255 kr/p, förbokning gäller, tidsåtgång 2 timmar.

Sinnenas relax

I relaxavdelningen kan du njuta av en stilla stund i inomhuspoolen på 38 grader, samt en riktigt varm och skön bastu där endast en glasvägg skiljer er från utsikten över Gullmarsfjorden. Från relaxen kan ni gå ut på bryggan för att ta er ett havsbad eller ta en dusch i utomhusduschen. Utanför relaxen på bryggan har ni även tillgång till Infinitypoolen som håller en temperatur på 38 grader. Bredvid poolen finns en trappa ner i havet för den som önskar att njuta av ett dopp i havet. Notera att denna avdelning delas med andra gäster. Egen mat och dryck är inte tillåten. Det är 15-års gräns i Sinnenas Relax. Glöm inte badkläderna! Pris 255 kr/p, förbokning gäller, tidsåtgång 2 timmar.

Restaurang G – med havet och det lokala i fokus

I restaurangen serveras vällagade menyer för alla tillfällen att avnjuta noll meter från havet. Köket arbetar med stor skaparglädje på ett okomplicerat och självklart sätt. Restaurang G är övertygad om att du märker detta engagemang i maten som serveras, i servicen, omtanken och leendena du som gäst får. Önskar du äta skaldjur behövs din beställning minst 48 timmar innan ankomst.

Säljes av

Gullmarstrand Hotell & Konferens
Organisationsnummer: 556573-7052
Strandvägen 2-14
451 78 Fiskebäckskil
Incheckning: 15:00
Utcheckning: 11:00
0523 - 66 77 88Ring
- Boka via mail eller telefon.
-Uppge Let's deal kod vid bokning