letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Selfiestick / tripod mobilstativ med bluetooth fjärrkontrollSelfiestick / tripod mobilstativ med bluetooth fjärrkontroll (1 av 7)Selfiestick / tripod mobilstativ med bluetooth fjärrkontroll (2 av 7)Selfiestick / tripod mobilstativ med bluetooth fjärrkontroll (3 av 7)Selfiestick / tripod mobilstativ med bluetooth fjärrkontroll (4 av 7)Selfiestick / tripod mobilstativ med bluetooth fjärrkontroll (5 av 7)Selfiestick / tripod mobilstativ med bluetooth fjärrkontroll (6 av 7)

Selfiestick / tripod mobilstativ med bluetooth fjärrkontroll

139 kr
299 kr
Köpta
60+
Spara
54%
Lägg till deal till favoriter
3in1 - satsen innehåller ett monopod med möjlighet att fälla ut till ett stativ och en fjärrkontroll. 
Att para ihop fjärrkontrollen med en smartphone görs enkelt med Bluetooth.
Produkten kan inte bara användas för foton utan också perfekt för vlogging 
Att trycka på knappen på fjärrkontrollen fungerar som en avtryckare, låter dig ta ett foto och aktivera videoinspelning.

Produktinformation

  • Selfiestick.
  • Tripod mobilstativ.
  • Bluetooth fjärrkontroll.
  • Smidig endast 20cm ihoptryckt.
  • 65cm vid utdragen.

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder
  • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

3in1 - satsen innehåller ett monopod med möjlighet att fälla ut till ett stativ och en fjärrkontroll. Att byta läge är enkelt och kräver bara några få drag. Skjut handtaget till fjärrkontrollen, fäll ut benen och lås huvudet. Justering av lutningsvinkeln inom intervallet 280 grader gör att du får den bästa ramen. Monopoden sträcker sig till en längd av 65 cm.
BLUETOOTH-ANSLUTNING - att para ihop fjärrkontrollen med en smartphone görs med Bluetooth, det behöver inte installeras ytterligare applikationer. Fungerar på både Android och iOS. Byt bara positionen till PÅ på fjärrkontrollen, slå på Bluetooth-telefonen och hitta enheten - utför parning. Efter att ha anslutit till telefonen kan vi ta en bild.
MÅNGSIDIGT ANVÄNDNING - produkten kan inte bara användas för foton utan också perfekt för vlogging! Att trycka på knappen på fjärrkontrollen fungerar som en avtryckare, låter dig ta ett foto och aktivera videoinspelning - för att avsluta inspelningen måste du också trycka på samma knapp. Stativfunktionen kommer också att vara till hjälp vid videosamtal. Den lätta och kompakta designen gör att du kan ta den med på resan, bära den i en ryggsäck eller förvara den i bilen - så att den alltid är till hands.
SPECIFIKATION - färg: svart; pilotens räckvidd: 10m; material: plast + stål; hålbredd: 53-90mm; fjärrkontrollens strömförsörjning: CR 2032 (ingår); monopod dimensioner efter vikning (längd / bredd): 20 / 4cm; pilotmått (bredd / höjd): 5,5 / 3,5 cm; maximal längd när den fälls ut: 65cm; vikt: 0,13 kg

Säljes av

MobiloTeknik
Organisationsnummer: 559274-0129