Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
pH-balans pH-te Luftvägar 60 gram

pH-balans pH-te Luftvägar 60 gram

69 kr
94 kr
Köpta
4
Spara
27%
Lägg till deal till favoriter

pH-te Luftvägar från pH-BALANS, 60 gram paket, är ett speciellt sammansatt örtte som först och främst är anpassat för en terapeutisk stimulering av

Produktinformation

  • Ger dig koncentrerad näring med minimala näringsförluster vid tillverkning
  • Tillverkat av växter som så långt som är möjligt är vilda, inte articiellt odlade
  • Inga förvanskningar, bara skonsam rengöring, torkning och malning av källmaterialet
  • Producerat av fokuserade tillverkare med över 30 års erfarenhet

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

pH-te Luftvägar från pH-BALANS, 60 gram paket, är ett speciellt sammansatt örtte som först och främst är anpassat för en terapeutisk stimulering av dina luftvägar. Det är bra att använda vid olika former av problem med luftvägarna för att lena och upplösa slem.

Användning

Drick med fördel 1–2 koppar varje dag. Lägg till en rågad tesked av tepåsens innehåll i hett vatten och låt detta dra i 5–10 minuter. För en optimal effekt kan du också äta upp den andel av örterna som blir kvar i tekoppen efter att teet är uppdrucket, den så kallade sumpen. Observera att på grund av att flera ingående örter plockas ute i det vilda så kan det i vissa undantagsfall finnas småstenar i tepåsen, så tugga varsamt om du väljer att äta örterna.

Tepulvret kan även användas i ångbad. Häll då i hett, ångande vatten över teörterna i en skål, placera en handduk över ditt huvud och andas djupt in ångorna med kraftiga andetag.

Innehåll

Torkade örter i en noga avvägd mix av läkemalvarot (Altearot), lindblom, fläderblom, tussilagoblad, styvmorsviol, isop, timjan, kamomill, jättemalva.

Deal säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446