Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Träning och kostvägledning onlineTräning och kostvägledning online (1 av 6)Träning och kostvägledning online (2 av 6)Träning och kostvägledning online (3 av 6)Träning och kostvägledning online (4 av 6)Träning och kostvägledning online (5 av 6)

Träning och kostvägledning online

649 kr
1 300 kr
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

Är det dags för dig att komma i form? Med hjälp av You Eras app och den personliga tränaren Isabell som är utbildad kost- och träningskonsult sedan 2015 samt har en bachelor i livsstilsförändring och folkhälsa och flera års erfarenhet av att jobba som personlig tränare och träningsinstruktör får du de allra bästa förutsättningarna för att nå dina mål. 

Onlinekurs i viktnedgång
649 kr
1 300 kr
Onlinekurs i styrketräning
649 kr
1 300 kr
"Träna som Bella" - 3 dagar i veckan
1 099 kr
2 200 kr
Follow along träning - 10 pass
1 249 kr
2 500 kr
Kostrådgivning med uppföljning - 4 månader
2 199 kr
4 400 kr
Kostrådgivning med uppföljning - 6 månader
2 699 kr
5 400 kr
3 månaders digitalträning och kostrådgivning
4 399 kr
9 870 kr

Höjdpunkter

  • Digital träning och coachning av PT
  • Välj bland flera olika träningsformer
  • Köp flera deals och nyttja dem olika varianterna av träning 

Användarvillkor

  • Dealen är giltig i 31 dagar från köp
  • Se mer information om bokning och tider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
  • 1 köp per alternativ. Det går att köpa flera olika varianter att nyttja
  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
  • Let's deal ansvarar ej för hektiska/fullbokade perioder hos företaget. Vi rekommenderar dig därmed att boka in din tid så snart som möjligt efter ditt köp
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Om You Era

You Era har en egen app där man får tillgång till det material för den träningsform man har köpt. Appen är utformad med en enkel design för din bekvämlighet, men har också avancerade funktioner där både coach och du kan följa med på processen av såväl träning som kost, sömn, styrka, uthållighet, kondition och så vidare. Appen har också en chatt där du och coach kan ha snabb kommunikation regelbundet.

Follow along training - 10 träningspass

Dessa pass inriktar sig på styrketräning för hela kroppen, HIIT eller flexibilitet. Man väljer själv hur många träningspass man vill ha av respektive kategori och vilka dagar man önskar att träna. Därefter planläggs träningen baserat på valen man gjort och man får tillgång till träningspassen i You era appen. Träningspassen är ledarledda av Isabell och kräver ingen utrustning.

Viktnedgång eller styrketräning

I kursen om viktnedgång lär man sig om hur viktnedgång fungerar på riktigt. Några av ämnena som tas upp är grundläggande näringslära, dieter, vanliga myter och fysisk aktivitet i förhållande till viktreduktion.

I kursen om styrketräning berörs bland annat grundläggande anatomi, genomgångar av övningar, planering av träning och skadeförebyggning.

Kurserna varar under 6 veckor och man får tillgång till ett pass i veckan på egen vald dag. Varje tillfälle är 40 minuter

Onlineträning med kostrådgivning

Denna tjänst är 100% individualiserad. Träningen planeras baserad på mål, förutsättningar och egna önskemål. Tjänsten inkluderar kostvägledning och uppföljning med coaching regelbundet. träningen kan utföras där man själv önskar att träna. Oavsett om man önskar att träna 2 eller 5 gånger i veckan är priset detsamma. Denna tjänst lägger stor fokus på individen och dennes utveckling.

Träna som Bella

Detta är en gymguide baserad på Isabells egen resa från en fettprocent på närmare 41% till en hälsosam kropp och bättre mentalt välmående. Detta kommer att vara en guide som går över 10 veckor där man väljer om man vill träna 3 eller 5 gånger i veckan. Träningspassen är uppbyggda på samma sätt som träningen Isabell planlade för sig själv för att nå den viktnedgången hon gjorde.

Deal säljes av

YOUERA BY INGELBRATT
Organisationsnummer: 926 699 717
Boka er tjänst via mail, vänligen uppge er Let's Deal-kod.