letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
pH-balans pH-kalk 2 kg

pH-balans pH-kalk 2 kg

395 kr
459 kr
Köpta
6
Spara
14%
Lägg till deal till favoriter

pH-Kalk från pH-BALANS, 2 kilogram påse.

I modern tid blir folks kroppar försurade, och vi klarar inte av att avsyra oss själva utan

Produktinformation

  • Hjälper dig återställa din kropps syra-/basbalans
  • Tillverkat av rena & naturliga ämnen från naturen
  • Gjort av ett företag med över 30 års erfarenhet

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

pH-Kalk från pH-BALANS, 2 kilogram påse.

I modern tid blir folks kroppar försurade, och vi klarar inte av att avsyra oss själva utan hjälp. pH-kalk hjälper till i denna process på ett optimalt sätt och ger folk den viktiga pH-balansen som kroppen behöver.

pH-kalk från pH-BALANS är basisk kalk för avsyrning av kroppen enligt dess egna villkor. Det hjälper kroppen att syresätta sig själv. Ut med syra, in med syre; grunden för liv.

pH-kalk kommer från naturliga mineralgruvor i Europa opåverkade av miljön. Den är fri från lukt och smak, innehåller inga artificiella tillsatser och är renad från föroreningar. Dessutom upprätthåller den dokumenterade kvaliteten för livsmedel. bH-BALANS blandar deras kalk i egna lokaler enligt ett eget och välbeprövat recept.

Användning

Intag pH-kalk varje dag. Kalk är utmärkt i alla åldrar; du är aldrig för ung eller gammal för att börja inta pH-kalk. Det är också inte möjligt att överdosera.

pH-kalk fungerar även som ett solskyddsmedel, då pigmentering är ett samarbete mellan UV-ljus, D-vitamin & kalk. Ta ett par matskedar kalk vid solning (i förslagsvis en PET-flaska fylld med vatten som du sedan dricker från under dagen); detta motsvarar en solskyddsfaktor runt cirka 10-12. Dessutom är kalk effektivt mot benskörhet, eftersom man angriper det underliggande problemet som är kroppens försurning samtidigt som man fyller på kroppen med kalk.

Effektiv pH-balansering

pH-kalk skall intas 30 minuter innan måltid, eller runt 1 timme efter måltid, för att inte störa din matspjälkning. Rör ut kalken i ett glas vatten och drick den. Startdos: 1-3 rågade teskedar per dag. Öka med tiden till 2-3 matskedar per dag. Avsyrningen av en normalfrisk människa kan ta cirka 2 månader, och kräver kring 1 kilogram kalk, under förutsättningen att du sköter din kost i övrigt.

Innehåll

Cirka 70% Kalciumkarbonat (Ca), och 30% Magnesiumkarbonat (Mg); det vill säga 50/50 mmol. 1 tesked (5 gram) består av 1400 mg Calcium, 600 mg Magnesium och 3000 mg Carbonate (CO3).

Säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446