Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Engångsregnrock - Rain PonchoEngångsregnrock - Rain Poncho (1 av 4)Engångsregnrock - Rain Poncho (2 av 4)Engångsregnrock - Rain Poncho (3 av 4)

Engångsregnrock - Rain Poncho

69 kr
129 kr
Köpta
10+
Spara
47%
Lägg till deal till favoriter

Emergency Poncho är ett smidigt alternativ att alltid bära med sig i jackfickan eller väskan, låt inte regnet förstöra din aktivitet!

Emergency Poncho är

Produktinformation

  • Dessa vattentäta regnponchos är perfekta att ha till hands för oväntade skyfall. Fastna dig inte kort i dåligt väder igen, dessa 100 % vattentäta ponchos håller dig torr. De har en dragskohuva, ärmar i full längd och generös storlek. Vuxen storlek för både män och kvinnor.
  • Köp dina regnponchos nu och var förberedd, undvik att bli dränkt i regn, undvik att betala för mycket när du kommer till en attraktion. Dessa är perfekta för hela familjen! Lätta och enkla att förvara.
  • Användbara för så många situationer, dessa mångsidiga ponchos kan göra skillnaden mellan våta och torra kläder. Fantastiskt att ta med på campingsemester, festivaler eller promenad. Lätt att bära så att du kan gå på med det roliga, inget behov av att packa en besvärlig vattentät kappa eller paraply. Väskor och ryggsäckar kan också täckas. Ta till parker, sportevenemang, var som helst du inte vill ha det dåliga vädret att förstöra ditt nöje. Användbar att ha i bilen eller i husvagnen.
  • Resor du utomlands, medveten om bagagevikten, inte säker på vad vädret gör? Packa några av dessa ponchos så är du förberedd. Ha dem i bagaget eller kabinväskan, lätta och kompakta; de är det perfekta resetillbehöret. Och med lite tur kanske du inte behöver dem!

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Emergency Poncho är ett smidigt alternativ att alltid bära med sig i jackfickan eller väskan, låt inte regnet förstöra din aktivitet!

Emergency Poncho är tillverkad av lättpolyeten. Denna regnponcho är gjord i genomskinlig plast och är utrustad med en huva och är återanvändningsbar.

En storlek passar alla. Skickas i slumpmässiga färger, tillgängliga färger: röd, blå, grön, lila, gul

Deal säljes av

Global Items Europe AB
Organisationsnummer: 559120-6395