letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Karaoke mikrofon med högtalareKaraoke mikrofon med högtalare (1 av 6)Karaoke mikrofon med högtalare (2 av 6)Karaoke mikrofon med högtalare (3 av 6)Karaoke mikrofon med högtalare (4 av 6)Karaoke mikrofon med högtalare (5 av 6)

Karaoke mikrofon med högtalare

199 kr
399 kr
Köpta
100+
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter
En snygg karaokemikrofon med inbyggd högtalare för alla åldrar.
Ger flera timmar av sång och dans på en laddning.
Kopplas med Bluetooth till tex mobil eller surfplatta.
Flera inställningsmöjligheter för ljudet tex bas eller eko.
Inbyggt laddbart batteri som medföljer samt laddkabel.

Produktinformation

  • Mikrofon med högtalare
  • Bluetooth koppling till surfplatta eller mobiltelefon tex.
  • Röstmodulering - Justera volymen, bakgrundsmusik och eko
  • Lätt, liten och snygg färg
  • SD-kortingång & AUX ingång

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder
  • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

KARAOKE MIKROFON MED HÖGTALARE
MULTI FUNCTIONAL - en mikrofon med två högtalare, låter dig lyssna på och spela in låtar; ansluter till externa enheter (dvs. telefon, surfplatta, SMART TV med ANDROID eller IOS-operativsystem) via Bluetooth 4.0 eller den medföljande kabeln. Efter parning spelas ljudet via mikrofonhögtalarna. Enheten måste aktivera musik, karaoke-applikation eller YouTube-video, sedan kommer högtalarna att höra musik och den parade enheten visar texten. Mikrofonen kommer också att vara bra vid inspelning av intervjuer, radiopodcast, streaming och många andra situationer.
Röstmodulering - medan du sjunger låter mikrofonen dig justera volymen, bakgrundsmusik, bas, diskant. Tack vare brusreduceringen kommer rösten att låta tydlig och röstförändringen ger den sjungande personen förtroende och kommer att överraska varje lyssnare. Mikrofonen låter dig också använda en ekoeffekt som gör att du får effekten av en DJ som spelar i klubben.
PORTABLE - lätt, liten och praktisk, så att du kan ta den med dig var som helst - till en fest med vänner eller utomhus. Mikrofonen får festen att gå! Det är också en bra idé för barn att leka. Det kräver inte installation av några applikationer för att ansluta till enheter.
ATTRAKTIVT Utseende - blank metallisk färg är alltid väldigt het. Den spektakulära designen kompletteras av den fina bakgrundsbelysningen hos högtalarna, som när de slås på glödblått.  
Detta är en bra presentidé, oavsett ålder.
SPECIFIKATION; frekvensband: - 100 Hz - 10 kHz; inbyggt batteri: - 1200 mAh litiumjon; strömförsörjning: USB-laddare (5V laddningsspänning); justering av ljudparametrar: Bass, Sopran, Echo; telefonanslutning - Android / IOS; Bluetooth-version - 4.0; mått (längd / bredd / höjd): 7,5 / 7,5 / 23 cm; vikt: 255 g; vikt med förpackning: 330g.
SPECIFIKATION
frekvensband: - 100 Hz - 10 kHz
batteri: - 1200 mAh litiumjon
arbetstid: 6-8h
strömförsörjning: USB-laddare (5V laddningsspänning)
justering av ljudparametrar: Bass, Soprano, Echo
telefonanslutning - Android / IOS
SD-kortingång: ja
AUX-ingång: ja
Bluetooth-version - 4.0
mått (längd / bredd / höjd): 7,5 / 7,5 / 23 cm
vikt: 255 g
vikt med förpackning: 330g
INGÅR

mikrofon
batteri
USB-miniUSB-kabel
Tack vare brusreduceringen kommer rösten att låta tydlig och röstförändringen ger den sjungande personen förtroende och kommer att överraska varje lyssnare.

Mikrofonen låter dig också använda en ekoeffekt som gör att du får effekten av en DJ som spelar i klubben.

Mikrofonen har två inbyggda högtalare och många knappar som ger många möjligheter, deras kontroll är smidig, och ljudkvaliteten, ljudkvaliteten och själva volymen är av god kvalitet, utan buller och störningar.

Mikrofonen är också perfekt som en fristående högtalare för att lyssna på dina egna röst- eller mp3-låtar från din telefon, Internet eller från ett microSD-kort.

Tack vare Bluetooth ansluts den trådlöst till alla enheter som är designade för detta - telefon, surfplatta, bärbar dator och TV (med Android- eller IOS-operativsystem). Använd fritt utan begränsningar och förlägenhet.

Du tar det med dig vart du än går för det är lätt och praktiskt. Fungerar bra överallt - på möten med vänner, företagshändelser eller utomhus. Du kan också använda det hemma. När det gäller valet av plats begränsar bara din fantasi dig.

Utan tvekan är fördelen också ett estetiskt utseende och ett attraktivt urval av färger. Den blanka metallfärgen är alltid väldigt het. Den spektakulära designen kompletteras av den fina bakgrundsbelysningen hos högtalarna, som när de slås på glödblått.

Laddning sker via en USB-miniUSB strömkabel. Den fulla laddningstiden är cirka 2 timmar. Batterikapaciteten är 1200 mAh.

Alla kan sjunga - mikrofonen kommer att underhålla och starta varje möte, oavsett ålder!
KNAPPBESKRIVNING
PREV - föregående låt

NÄSTA - nästa låt

SCAN - pausa /

Säljes av

MobiloTeknik
Organisationsnummer: 559274-0129