letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Vaxvärmare för enkel hårborttagningVaxvärmare för enkel hårborttagning (1 av 6)Vaxvärmare för enkel hårborttagning (2 av 6)Vaxvärmare för enkel hårborttagning (3 av 6)Vaxvärmare för enkel hårborttagning (4 av 6)Vaxvärmare för enkel hårborttagning (5 av 6)

Vaxvärmare för enkel hårborttagning

229 kr
Lägg till deal till favoriter

Upplev smidig och problemfri vaxning med vår toppmoderna Vaxvärmare. Denna innovativa enhet är utformad för att höja din vaxningsrutin och ge dig precis temperaturkontroll och mångsidiga metoder

Produktinformation

  • Anpassningsbar till två hårborttagningsmetoder
  • Effektiv och bekväm hårborttagning - Din nya vaxningsrutin är här!
  • Inkluderat lock för stabil temperatur och ångavlastning
  • Precisionstemperaturkontroll och smidig uppvärmning
  • Upplev problemfri vaxning

Användarvillkor

  • Leveranstid: 1 - 4 arbetsdagar
  • Skickas från Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Upplev smidig och problemfri vaxning med vår toppmoderna Vaxvärmare. Denna innovativa enhet är utformad för att höja din vaxningsrutin och ge dig precis temperaturkontroll och mångsidiga metoder för hårborttagning.

Vår Vaxvärmare har en smidig temperaturjusteringsfunktion som säkerställer snabb uppvärmning av vaxet och konstant temperatur under hela sessionen. Tack vare den medföljande locket behåller enheten en stadig temperatur under vaxningsprocessen. Du behöver inte längre oroa dig för om ditt vax är ordentligt upplöst – den inbyggda diodkontrollen signalerar när din valda temperatur är uppnådd och gör processen smidig.

I setet ingår ett lock som ger skydd mot smuts samtidigt som det garanterar en stabil temperatur under proceduren. Lockets genomskinlighet gör att du kan övervaka smältstadiet för ditt vax. Utrustat med tre ångavlastningshål ser locket till att överskott av ånga effektivt släpps ut.

Vår Vaxvärmare anpassar sig till två metoder för hårborttagning för att passa dina preferenser. Den innovativa metoden använder hårt vax (ej inkluderat) utan behov av remsor. Detta skonsamma tillvägagångssätt är perfekt för nybörjare och personer med känslig hud. Alternativt använder den traditionella metoden mjukt vax (ej inkluderat), lämpligt för dem som är bekanta med vaxning och har mindre känslig hud.

- Effekt: 100W
- Spänning: 220-240V; 50-60Hz
- Bägarkapacitet: 400ml
- Användning: Hårt Vax / Vaxburk
- Mått (Längd / Bredd / Höjd): 18 / 18 / 13.5 cm
- Kabel Längd: 100cm
- Vikt: 660g
- Vikt med Förpackning: 760g

Uppgradera din vaxningsrutin med vår effektiva och mångsidiga Vaxvärmare. Njut av precision, bekvämlighet och komfort varje gång du tar bort hår. Beställ nu och upplev framtiden för enkel hårborttagning.

Säljes av

Otego
Organisationsnummer: 556966-XXXX