letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Push Pop Bubble-leksakPush Pop Bubble-leksak (1 av 16)Push Pop Bubble-leksak (2 av 16)Push Pop Bubble-leksak (3 av 16)Push Pop Bubble-leksak (4 av 16)Push Pop Bubble-leksak (5 av 16)Push Pop Bubble-leksak (6 av 16)Push Pop Bubble-leksak (7 av 16)Push Pop Bubble-leksak (8 av 16)Push Pop Bubble-leksak (9 av 16)Push Pop Bubble-leksak (10 av 16)Push Pop Bubble-leksak (11 av 16)Push Pop Bubble-leksak (12 av 16)Push Pop Bubble-leksak (13 av 16)Push Pop Bubble-leksak (14 av 16)Push Pop Bubble-leksak (15 av 16)

Push Pop Bubble-leksak

49 kr
159 kr
Köpta
150+
Spara
69%
Lägg till deal till favoriter

Detta är en väldigt avslappnande Bubble fidget. Peta på bubblorna så kommer den att ge ifrån sig ett skönt poppande ljud. Vänd sedan på brickan och

One-size
49 kr
159 kr
Färg
 1. Röd35
 2. Mint19
 3. Gul4
 4. Orange11
 5. Blå0
 6. Lila28
Välj färg
Röd35
Mint19
Gul4
Orange11
Blå0
Lila28
Modell
 1. Silicone97
Välj modell
Silicone97
ÅterställÅterställ

Produktinformation

 • Genom att trycka på bubblorna kan denna push-pop-bubbla-fidget-leksak effektivt lindra ångest och stress, hjälpa till att återställa humör, träna det logiska tänkandet och mental aritmetiska förmågan, förhindra hjärnans degeneration och främja föräldra-barn-kommunikationen.
 • Som en dekompressionsleksak är den sensoriska fidget-leksaken gjord av silikonmaterial av hög kvalitet - mjukt, bekvämt, tvättbart, slitstarkt och kan användas i årtionden. Det kan vara en gåva av födelsedag, jul och nyår för din familj och vänner.
 • Den här fidget-leksaken för ångest är lätt att spela - tryck på musbubblorna, vilket ger ett lätt poppljud, vänd sedan om och börja om. Den bekväma och mjuka beröringen, den ljusa färgen och de trevliga ljuden gör att du kan njuta av pressglädjen och effektivt avlasta din stress.
 • Spelare turas om att trycka ner ett antal upphöjda möss - en mus eller flera möss som måste ligga intill. Och spelare måste trycka på mössen på samma rad i taget. Spelaren som trycker ner den sista musen tappar omgången. Hitta mer spel på bilderna.
 • Denna popper fidget leksak är en unik och ny leksak för dig att lindra ångest och stress, en perfekt present till barn eller personer med autism, äldre och vuxna som behöver lindra stress. Den är bärbar så att du kan spela den i ditt hem, bilar, fester eller andra platser med dina familjer eller vänner.

Användarvillkor

 • Frakt tillkommer
 • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
 • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Detta är en väldigt avslappnande Bubble fidget. Peta på bubblorna så kommer den att ge ifrån sig ett skönt poppande ljud. Vänd sedan på brickan och börja om! Lika roligt och beroende som bubbelplast. Man tröttnar aldrig!

- Material: Silikon
- Färger: röd, blå, mint, orange, gul, lila
- Storlek: 12,5 cm, 1 cm tjock
- Tvättbar

Varning. Ej lämplig för barn under 3 år.
Färgerna kan variera något jämfört med bilderna.

Säljes av

Global Items Europe AB
Organisationsnummer: 559120-6395