letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Orgynal Citruplex 150 gram

Orgynal Citruplex 150 gram

109 kr
239 kr
Spara
54%
Lägg till deal till favoriter

Orgynal Citruplex är för den som vill uppleva en snabb effekt av Orgynals potenta sammansättning av Arginin-AKG, Citrullin-malat och L-teanin,

Produktinformation

  • Potent blandning av Arginin-AKG, Citrullin-malat och L-teanin.
  • Ökar fokuset och blodflödet i kroppen.
  • Höjd pumpkänsla, prestationsförmåga och uthållighet.

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Orgynal Citruplex är för den som vill uppleva en snabb effekt av Orgynals potenta sammansättning av Arginin-AKG, Citrullin-malat och L-teanin, aminosyror som ökar fokuset och blodflödet i din kropp. 150 gram ask.

Obs! Kort bästföredatum 24-02-11, ej att förväxla med sista förbrukningsdatum.

AAKG (Arginin-AKG) har effekt på syreomsättningen i blodet, och höjer kroppens produktion av kväveoxid, som stimulerar vävnadsreparation och utvidgar blodkärl för ett ökat blodflöde. I praktiken innebär detta en höjd vaskuläritet samt en höjd pumpkänsla. För när du vill känna kraften i din kropp.

Citrullin höjer också kroppens produktion av kväveoxid, och samverkar med kväveoxiden producerad som en följd av AAKG. Kväveoxiden vidgar dina blodkärl, vilker ser till att alla dina muskler (alla) får mer syre, vilket har en direkt effekt på din prestationsförmåga och uthållighet. Bra för fysiska aktiviteter med upprepande rörelser.

Produkten kommer i form av pulver, för ett snabbare upptag. Citruplex kan användas av såväl män som kvinnor, och har en angenäm lemonadsmak.

Blanda en skopa (10 gram) med ungefär 200-250 milliliter vatten. För den bästa effekten rekommenderar Orgynal att inta Citruplex 30 minuter innan samlag. Den rekommenderade dosen bör ej överskridas. Tänk på betydelsen av en hälsosam livsstil och en varierad kost; kosttillskott bör inte ersätta endera. Asken bör förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåll per 1 skopa (10 g):

  • Citrullin-malat 6000 mg
  • Arginin-akg 3000 mg
  • L-teanin 200 mg

Innehållsförteckning: Citrullin-malat, arginin-akg (alfa-ketoglutarsyra), surhetsreglerande (äppelsyra), l-teanin, aromer, sötningsmedel (sukralos).

Säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446