letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
1 natt för 2 med frukost och spaentré hos Strömstad Spa & Resort1 natt för 2 med frukost och spaentré hos Strömstad Spa & Resort (1 av 12)1 natt för 2 med frukost och spaentré hos Strömstad Spa & Resort (2 av 12)1 natt för 2 med frukost och spaentré hos Strömstad Spa & Resort (3 av 12)1 natt för 2 med frukost och spaentré hos Strömstad Spa & Resort (4 av 12)1 natt för 2 med frukost och spaentré hos Strömstad Spa & Resort (5 av 12)1 natt för 2 med frukost och spaentré hos Strömstad Spa & Resort (6 av 12)1 natt för 2 med frukost och spaentré hos Strömstad Spa & Resort (7 av 12)1 natt för 2 med frukost och spaentré hos Strömstad Spa & Resort (8 av 12)1 natt för 2 med frukost och spaentré hos Strömstad Spa & Resort (9 av 12)1 natt för 2 med frukost och spaentré hos Strömstad Spa & Resort (10 av 12)1 natt för 2 med frukost och spaentré hos Strömstad Spa & Resort (11 av 12)

1 natt för 2 med frukost och spaentré hos Strömstad Spa & Resort

1 595 kr
2 290 kr
Köpta
60+
Spara
30%
Lägg till deal till favoriter

Unna dig en natt på vackra Strömstad Spa & Resort alldeles intill havet på Bohuslänska Rivieran! Här får du ett livsnjutardygn fyllt med feel good och den härliga Resorten-viben. Access till FLOW Spa med 2000m2 fyllt med avkoppling och refresh i pooler, jacuzzis, saunas, vilogungor m.m. Och efter en god natts sömn väntar en härlig frukostbuffé morgonen därpå. Enjoy!  

Det här ingår

 • Övernattning för 2 personer
 • Frukost
 • Entré till spa
 • Utomhusjacuzzi med havsutsikt

Användarvillkor

 • Dealen gäller med incheckning söndag – torsdag t.o.m. 31 maj 2024
 • Dealen gäller ej v.13
 • Vid incheckning på fredagar tillkommer en kostnad på 500 kr per person. Detta betalas i samband med din bokning
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Strömstad Spa & Resort

Välkommen till det vackra Bohuslän och Strömstad Spa & Resort. Här, vid havet, kan ni utforska Kosteröarna, njuta av det närliggande naturreservat Nötholmen och spela golf på Strömstad golfklubb som ligger precis intill hotellet. Upplev en internationell atmosfär både inomhus och utomhus, med en touch av Franska Rivieran mitt i Bohuslän.

Hotellet har flera restauranger och generösa utrymmen för evenemang. Hotellets FLOW Spa breder ut sig på två våningsplan, här njuter ni bl.a. av spa, gym, saltvattenspool, utomhusjacuzzi med havsutsikt, ångbastu, snötunna och finsk sauna.

Säljes av

Strömstad Spa
Organisationsnummer: 556672-8274
Kebalvägen 229
452 40 Strömstad
- Bokas enbart via mail till Strömstad Spa
-Uppge Let's deal kod vid bokning (viktigt)