letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
K2+D3 200 mcg 60 kapslar Elexir Pharma

K2+D3 200 mcg 60 kapslar Elexir Pharma

182 kr
219 kr
Köpta
10+
Spara
17%
Lägg till deal till favoriter
ELEXIR K2-D3 VITAMIN – MED KOKOSOLJA FÖR ÖKAT UPPTAG.

Den innehåller en naturlig form av vitamin K2, menakinon-7, som effektivt bidrar till en normal blodkoagulation samt till

Produktinformation

 • Äkta egenvårdsprodukter
 • Tillverkat av förstklassiga råvaror
 • Hög kvalitetskontroll
 • Mångårig erfarenhet

Användarvillkor

 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

ELEXIR K2-D3 VITAMIN – MED KOKOSOLJA FÖR ÖKAT UPPTAG.

Den innehåller en naturlig form av vitamin K2, menakinon-7, som effektivt bidrar till en normal blodkoagulation samt till att bibehålla en normal benstomme.

Vitamin K2 kompletteras här med vitamin D3 då vitamin D3 bidrar till normalt upptag & utnyttjande av kalcium och fosfor samt till att bibehålla normal benstomme och till immunsystemets normala funktion

Både vitamin K2 och vitamin D3 är fettlösliga vitaminer här i en bas av kokosolja för bästa möjliga upptag i kroppen.

 

 • Den innehåller vitamin K2 och D3, skonsamt utvunnet ur naturliga källor
 • Med Vitamin K som bidrar till normal blodkoagulation och till att bibehålla normal benstomme.
 • Med Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion, samt bidrar till att bibehålla normal benstomme, normal muskelfunktion och normala tänder.
 • Den dagliga dagsdosen på 1 kapsel ger 200 mcg K2.
 • här i en bas av kokosolja för bästa upptag
   

  K-vitamin en Nobelprisupptäckt:
  K-vitaminet är ett resultat av Nobelprisbelönad forskning som genomfördes för lite mer än 70 år sedan. Man upptäckte då ett nytt vitamin som var väsentligt för blodets koaguleringsförmåga, dvs. blodets förmåga att stelna. Då man kopplade vitaminet till koaguleringen, fick det namnet vitamin ”K” som i ”Koagulering”. Kul kuriosa.

  Många forskningsområden:
  Under årens har man dock kunnat se att vitamin K även har fler betydelser. Bland annat så påverkas styrkan av benstomme och skelett. Man har också studerat påverkan på hjärt/kärlsjukdomar. Vidare har man även öppnat för forskning kring K-vitamins påverkan på hjärnans funktion.

  Svensk forskning:
  Svensk forskning i Örebro Universitet har studerat vitamin K:s betydelse (framförallt då vitamin K2) för fördelningen av kalcium i kroppen. Man kan säga att vitamin K fördelar kalciumet i kroppen så det hitar dit det gör bäst nytta. Främst är syftet att få bort kalciumet från blodomloppet (där det transporteras runt i kroppen och i ogynnsamma fall faktsikt kan fastna). Målet för kalciumet är där det gör mest nytta är att förstärka benstommen. Vitmain K2 har förmågan att stärka benen utan att mineralhalten ökar generellt.

  Benstärkande samarbete mellan K & D:
  Samspelet mellan vitaminerna K2 och D-vitamin är mycket gynnsamt. D-vitamin har förmågan att öka tillgången på kalcium i kroppen. När denna förmåga då kopplas samman med vitamin K2:s förmåga att fördela ut kalciumtillgången där den mest behövs, så ger den kombinationen en mycket gynnsam inverkan på styrkan i skelettet. En mycket viktig egenskap framförallt för kvinnor som tenderar att drabbas av benskörhet efter menopaus.

  Rekommenderat dagligt intag för vuxna:
  1 kapsel dagligen i samband med måltid.
  Antal doser per förpackning: 60

  Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur, skyddat mot solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn.

  ProdukttypKosttillskottHållbarhet och förvaringF&ou

Säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446