letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
4-pack Nyponpulver 1 Kg Re-Fresh Superfood

4-pack Nyponpulver 1 Kg Re-Fresh Superfood

838 kr
1 180 kr
Spara
29%
Lägg till deal till favoriter

Nyponpulver är en fantastisk gåva från naturen men otroliga egenskaper, bra för:
Urinvägsinflamation
Huden
Inflammationer
Bindväv,

Produktinformation

  • Inga onödiga tillsatser
  • Hög kvalitet

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Nyponpulver är en fantastisk gåva från naturen men otroliga egenskaper, bra för:
Urinvägsinflamation
Huden
Inflammationer
Bindväv, leder, ligament, stelhet
Matsmältning
Pigmentering ( solbränna )
Muskelkramper
Motverkar fettinlagring i ådror
Hämmar tumörer
Körtelbefrämjande
Blodrenande
Motverkar kolik
Immunförsvaret
Blodtrycksfall
Migrän
PMS, humörsvängningar
Hemorrojder
Psoriasis
Väderspänningar. förstoppning
Munsår, halsont
Motverkar trötthet och är uppiggande
Stimulerar Kollagen produktion och ger dig då en yngre hud och benstomme

Detta nyponpulver består av hela nyponet inklusive det stora kärnhuset. Detta nyponpulver är inte samma sak som nyponpulver som används till nyponsoppa. Pulver till nyponsoppa innehåller liten mängd fruktkött av nypon och andra ingredienser som socker. Detta nyponpulver har alla fina egenskaper men är lite annorlunda i smaken och passar därför bäst att blanda ut i annan mat / dryck / Yogurt.

Vill du ha ett rent nyponpulver till Nyponsoppa eller Nyponte osv. så rekommenderar vi vårat 300 grams nyponpulver. ( Men prova gärna detta då priset är otroligt bra samt de har de nyttigheter du önskar )

- Rosa Canina L. (strandnypon) - Handplockad - Soltorkad rawfood - Vildväxande
-Ursprung: Europa / Danmark

Nypon är mest känt för dess höga halt av C-vitamin. Idag är C-vitaminets antioxidativa effekt vetenskapligt bevisad, det innebär även att nypon hjälper cellerna att försvara sig mot de fria radikalerna.
Fria radikaler orsakar bland annat att celler bryts ner och påskyndar på så sätt åldrandet. Detta motverkar du genom att använda vårat nyponpulver.

Genom att äta nyponpulver rikt på antioxidanter så stärks immunförsvaret och kroppen blir bättre på att försvara sig. Nypon innehåller inte bara vitamin C utan även mycket flavanoider och karotenoider som båda är mycket värdefulla antioxidanter.
De vilda rosarterna där nypon växer dignar ofta av nyponklasar rikt på välgörande vitamin A och C, mineraler samt antioxidanter. Nyponens mycket höga innehåll av vitamin C bidrar inte bara till att ditt immunsystem fungerar som det ska utan också till att bibehålla rörligheten i dina leder. Vitamin C bidrar då till normal kollagenbildning i benstommen för att främja detta

Nyponpulver innehåller livsviktiga mineraler:
Som järn, kalcium, kalium och magnesium, samt karoten som är en viktig källa till A-vitamin. Nyponpulver innehåller även mycket folsyra som är mycket bra för kvinnor som planerar att bli gravida ( det ersätter dock inte folsyra som tillskott för gravida kvinnor).
Nypon sägs även lindra mot ledvärk och det är galaktolipiden GOPO som finns i nyponpulvret som har en antiinflammatorisk verkan som hjälper till att lindra värken. GOPO består utav fettsyror och sockerarter. Lokalt så verkar nyponpulvret på så sätt att de vita blod kropparna inte rusar lika fort till inflammationen och därmed så minskar svullnaden och värken. Detta gör så att du blir rörligare och får mindre värk.
Studier har visat att ett dagligt intag av nyponpulver minskar ledvärk som t.ex. artros och artrit. Forskare tror att nyponpulvret verkar lokalt genom att minska de vita blodkropparnas väg mot inflammationen. När blodkropparna sen rör sig långsammare så

Säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446