letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Knytfria Elastiska Skosnören i silikon - One size - Knytfria Elastiska Skosnören i silikon - One size - (1 av 7)Knytfria Elastiska Skosnören i silikon - One size - (2 av 7)Knytfria Elastiska Skosnören i silikon - One size - (3 av 7)Knytfria Elastiska Skosnören i silikon - One size - (4 av 7)Knytfria Elastiska Skosnören i silikon - One size - (5 av 7)Knytfria Elastiska Skosnören i silikon - One size - (6 av 7)

Knytfria Elastiska Skosnören i silikon - One size -

45 kr
59 kr
Köpta
9
Spara
24%
Lägg till deal till favoriter

Knytfria elastiska skosnören  i silikon, låter nästan för bra för att va sant! 

Få en helt ny nivå av komfort och bekvämlighet med våra Elastiska Skosnören i Silikon - den perfekta
Knytfria Elastiska Skosnören i silikon - One size -
45 kr
59 kr
Färg
 1. Vit199
 2. MultiColor56
 3. Svart200
Välj färg
Vit199
MultiColor56
Svart200

Produktinformation

 • Upplev den ultimata komforten och bekvämligheten med våra banbrytande elastiska skosnören i silikon - en revolution för dina fötter!
 • Ge dig själv friheten att snabbt och enkelt säkra dina skor utan krångel med att knyta.
 • Tillverkade av högkvalitativt och hållbart silikonmaterial som eliminerar trassel och irriterande knutar.
 • Anpassa snörena en gång för optimal passform och njut av smidig instegning varje gång.
 • Med stilfulla färger som kompletterar din personliga stil, ge dina skor en modern touch och spara tid varje dag. Beställ ditt par nu och upplev den perfekta kombinationen av komfort, bekvämlighet och stil.

Användarvillkor

 • Leveranstid: 1 - 4 arbetsdagar
 • Skickas från Sverige
 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Knytfria elastiska skosnören  i silikon, låter nästan för bra för att va sant! 

Få en helt ny nivå av komfort och bekvämlighet med våra Elastiska Skosnören i Silikon - den perfekta lösningen för att snabbt och enkelt säkra dina skor utan besväret med att knyta dem!

Våra elastiska skosnören är tillverkade av högkvalitativt silikonmaterial som är både flexibelt och hållbart. Glöm trassliga snören och irriterande knutar - med dessa innovativa skosnören behöver du bara en gång justera dem efter din perfekta passform, och sedan glider du smidigt in i dina skor varje gång.
Den elastiska naturen hos våra skosnören ger en justerbar och bekväm passform som passar perfekt för alla typer av skor och fötter.

Inte bara är våra elastiska skosnören praktiska och funktionella, de är också stilfulla och tillgängliga i olika färger för att komplettera din personliga stil och sko-ensemble. Ge dina skor en modern och trendig touch samtidigt som du sparar tid och undviker besväret med att knyta skosnören.

Oavsett om du är en aktiv idrottare, en resenär i farten eller bara någon som uppskattar bekvämligheten, kommer våra elastiska skosnören att förändra ditt sätt att bära skor. Sluta slösa tid på att knyta skosnören och få en problemfri och stilfull upplevelse med våra Elastiska Skosnören i Silikon.
Beställ dina elastiska skosnören idag och upplev den oslagbara kombinationen av komfort, bekvämlighet och stil.

Antal: 1 par

Säljes av

Otego
Organisationsnummer: 556966-XXXX