letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Vridbar Kranförlängning Öka Din Köksflexibilitet Med Tre Anpassningsbara LägenVridbar Kranförlängning Öka Din Köksflexibilitet Med Tre Anpassningsbara Lägen (1 av 8)Vridbar Kranförlängning Öka Din Köksflexibilitet Med Tre Anpassningsbara Lägen (2 av 8)Vridbar Kranförlängning Öka Din Köksflexibilitet Med Tre Anpassningsbara Lägen (3 av 8)Vridbar Kranförlängning Öka Din Köksflexibilitet Med Tre Anpassningsbara Lägen (4 av 8)Vridbar Kranförlängning Öka Din Köksflexibilitet Med Tre Anpassningsbara Lägen (5 av 8)Vridbar Kranförlängning Öka Din Köksflexibilitet Med Tre Anpassningsbara Lägen (6 av 8)Vridbar Kranförlängning Öka Din Köksflexibilitet Med Tre Anpassningsbara Lägen (7 av 8)

Vridbar Kranförlängning Öka Din Köksflexibilitet Med Tre Anpassningsbara Lägen

249 kr
399 kr
Köpta
6
Spara
38%
Lägg till deal till favoriter
Optimera din köksdisk med vår vridbara kranförlängning, den ultimata multifunktionella lösningen för ditt kök! Med förmågan att rotera 360 grader ger den oöverträffad flexibilitet för att nå varje

Produktinformation

  • Gör det enkelt för er
  • Lätt att diska
  • Lätt och enkel att använda
  • Mått: 9,5 x 5 x 5 cm Material: Mässing
  • Tre lägen med 360 graders roterbarhet

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Optimera din köksdisk med vår vridbara kranförlängning, den ultimata multifunktionella lösningen för ditt kök! Med förmågan att rotera 360 grader ger den oöverträffad flexibilitet för att nå varje hörn av din diskho. Välj mellan tre unika vattenflödeslägen - droppande, koncentrerat eller två cirklar - för att passa dina specifika behov och preferenser.

Tillverkad av högkvalitativ mässing, är vår kranförlängning byggd för att hålla. Den är enkel att installera och fungerar med de flesta kranmodeller på marknaden. Ge ditt kök en uppgradering och effektivisera din diskupplevelse med denna praktiska och mångsidiga köksaccessoar.

Med ett stilrent silverfärgat utseende och kompakta mått passar den perfekt in i ditt köksdesign. Upplev den enkla hanteringen och de många fördelarna med vår vridbara kranförlängning - din partner för bekväm och effektiv diskning varje dag!

Säljes av

JQ8
Organisationsnummer: 670830-XXXX