letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Cederträ Naturligt skydd mot mal och ohyraCederträ Naturligt skydd mot mal och ohyra (1 av 8)Cederträ Naturligt skydd mot mal och ohyra (2 av 8)Cederträ Naturligt skydd mot mal och ohyra (3 av 8)Cederträ Naturligt skydd mot mal och ohyra (4 av 8)Cederträ Naturligt skydd mot mal och ohyra (5 av 8)Cederträ Naturligt skydd mot mal och ohyra (6 av 8)Cederträ Naturligt skydd mot mal och ohyra (7 av 8)

Cederträ Naturligt skydd mot mal och ohyra

199 kr
399 kr
Köpta
3
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter
Häng ringen på en krok i garderoben och låt doften skydda mot insekter och skadedjur. Det är lämpligt att ha 2–5 ringar per garderob eller 2 ringar i varje byrålåda. Om du använder ringarna i lådor

Produktinformation

  • Lång livslängd
  • Naturligt och miljövänligt skydd
  • Skyddar textilier mot skadedjur och insekter

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: ca 14 arbetsdagar
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Häng ringen på en krok i garderoben och låt doften skydda mot insekter och skadedjur. Det är lämpligt att ha 2–5 ringar per garderob eller 2 ringar i varje byrålåda. Om du använder ringarna i lådor rekommenderar vi att du lägger dem på en bit papper för att skydda kläderna från den olja som kan fläcka textilierna.
Cederträ har en lång livslängd. Om doften minskar kan du försiktigt slipa ringarna med ett fint sandpapper för att återställa och förstärka den. För att förstärka doften ytterligare kan du droppa lite eterisk olja från röd ceder på dem.

Specifikation:
Material: Cederträ (juniperus virginia)
Storlek: 4,8 cm i diameter, säljs i förpackningar om 30 stycken.

Säljes av

BayOne
Organisationsnummer: 14434311