letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Bowlingset Disney Cars 3 / Bowling för Barn - För hela familjenBowlingset Disney Cars 3 / Bowling för Barn - För hela familjen (1 av 10)Bowlingset Disney Cars 3 / Bowling för Barn - För hela familjen (2 av 10)Bowlingset Disney Cars 3 / Bowling för Barn - För hela familjen (3 av 10)Bowlingset Disney Cars 3 / Bowling för Barn - För hela familjen (4 av 10)Bowlingset Disney Cars 3 / Bowling för Barn - För hela familjen (5 av 10)Bowlingset Disney Cars 3 / Bowling för Barn - För hela familjen (6 av 10)Bowlingset Disney Cars 3 / Bowling för Barn - För hela familjen (7 av 10)Bowlingset Disney Cars 3 / Bowling för Barn - För hela familjen (8 av 10)Bowlingset Disney Cars 3 / Bowling för Barn - För hela familjen (9 av 10)

Bowlingset Disney Cars 3 / Bowling för Barn - För hela familjen

149 kr
299 kr
Köpta
20+
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

Disney Cars Bowling Set: För Roliga och Spännande Tävlingsstunder

Disney Cars är en favoritfilm för många barn, fylld med skratt, underhållning och värdefulla lärdomar. Nu

Produktinformation

  • Det perfekta setet för ditt barn
  • Inomhus och utomhus bruk
  • Kul för hela familjen!
  • Tränas motorik och koordination

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Disney Cars Bowling Set: För Roliga och Spännande Tävlingsstunder

Disney Cars är en favoritfilm för många barn, fylld med skratt, underhållning och värdefulla lärdomar. Nu kan barnen ta med spänningen från filmen till verkligheten med detta fantastiska Disney Cars Bowling Set!

En Rolig Utmaning för Hela Familjen:

Med detta set kan barnen utmana sina föräldrar, syskon eller vänner till en vänskaplig tävling i bowling, inspirerad av deras favoritfilm. Det är ett perfekt sätt att kombinera skoj med lärande och fysisk aktivitet.

Komplett Set för Omedelbar Spelglädje:

Setet innehåller 6 stycken Cars käglor och ett bowlingklot, allt som behövs för att starta spelet direkt. Käglorna är tillverkade av plast och är anpassade för små händer, vilket gör dem lätta att hantera och perfekta för barn i åldern 3 och uppåt.

Färgglad Design för Extra Spelglädje:

Käglorna kommer i tre olika färger - blå, röd och gul - medan klotet är grått. Den färgglada designen tilltalar barnens fantasi och gör varje kast ännu roligare och spännande.

Perfekt för Alla Tillfällen:

Detta bowlingset är perfekt för kalas, en fredagskväll hemma eller vilken dag som helst när barnen vill ha lite extra skoj och spänning. Det är ett underhållande sällskapsspel som kommer att hålla dem sysselsatta och glada under långa stunder.

Produktinformation:

  • Material: Plast, för hållbarhet och långvarig användning.
  • Färger: Blå, röd, gul för käglorna; grå för klotet.
  • Storlek: 18 x 25 cm, lämplig för barn i åldern 3 och uppåt.

Ge dina barn en oförglömlig och rolig bowlingupplevelse med detta Disney Cars Bowling Set. Det är ett perfekt sätt att främja lekfullhet, samarbete och fysisk aktivitet samtidigt som de har det riktigt roligt!

Säljes av

Famjam AB
Organisationsnummer: 559047-9357