letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Revlon Salon One-Step Hair Dryer & Volumiser Mid To Short HairRevlon Salon One-Step Hair Dryer & Volumiser Mid To Short Hair (1 av 2)

Revlon Salon One-Step Hair Dryer & Volumiser Mid To Short Hair

629 kr
799 kr
Köpta
3
Spara
21%
Lägg till deal till favoriter
Revlon Salon One-Step Volumiser Hair Dryer & Volumiser är en fönborste som passar för kort och halvlångt hår. Borsten har en unik form med varsamt böjda sidor för att komma närmare rötterna och

Produktinformation

  • Revlon Salon One-Step Hair Dryer & Volumiser Short Hair

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid ca 1-3 arbetsdagar
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Revlon Salon One-Step Volumiser Hair Dryer & Volumiser är en fönborste som passar för kort och halvlångt hår. Borsten har en unik form med varsamt böjda sidor för att komma närmare rötterna och ge håret extra volym, ett jämnt resultat och snyggt böjda ändar.
One-Step Volumiser Mid to Short Hair är ett perfekt stylingredskap för mellanlångt och kort hår. Denna modell har 30% mindre borstdiameter än andra Volumiser. Med borst av nylonstift med bollspetsar för att mjukt lossa håret, mixat med vildsvinborst som hjälper till att greppa hår för förbättrad volym och kontroll och ett glänsande resultat. Fönborsten är designad för att fördela luft snabbt och jämnt i håret för att torka och styla snabbare för minska risken för värmeskador.
Med Ionic Technology® med negativa joner som hjälper till att upprätthålla en neutral laddning på hårets yta, vilket gör att håret ser konditionerat och smidigt, samtidigt som den hjälper till att minska frissighet och statiskt hår.
-Tre värmeinställningar, samt Cool Touch.
-3 meter trasselfri vridbar sladd.

Säljes av

StylingAgenten
Organisationsnummer: 556797-9819