letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Bli av med leverfläckar och födelsemärken hos Svenska Laser, upp till 25 stBli av med leverfläckar och födelsemärken hos Svenska Laser, upp till 25 st (1 av 4)Bli av med leverfläckar och födelsemärken hos Svenska Laser, upp till 25 st (2 av 4)Bli av med leverfläckar och födelsemärken hos Svenska Laser, upp till 25 st (3 av 4)

Bli av med leverfläckar och födelsemärken hos Svenska Laser, upp till 25 st

999 kr
3 200 kr
4,2
(11)
Köpta
200+
Spara
69%
Lägg till deal till favoriter

Har du en eller flera leverfläckar eller födelsemärken som du önskar att bli av med? Hos Svenska Laser får du den hjälp du behöver. På ett snabbt, smidigt och säkert sätt blir du av med dina oönskade leverfläckar. Bli av med upp 25 stycken.

Höjdpunkter

 • Bli av med oönskade leverfläckar, hudutväxt och födelsemärken
 • Tid ca 20–30 minuter
 • Gäller för upp till 25 stycken: Vid många små fläckar ges fler än 25 st vid behandlingen
 • Snabbt, smidigt och säkert
 • Upp till 5 x 5 mm i diameter per leverfläck
 • Fri konsultation (Ring för att boka)
 • Alla fläckar undersöks enligt Cancerförbundets riktlinjer ABCDE
 • Flera uppföljningsbesök ingår, både direkt efter behandling och sedan efter sommaren
 • Duscha går bra efter utförd behandling, likaså bad och träning och sminking
 • Köp till Elma eller Tapin bedövningssalva receptfritt på apoteket och smörj in 1 timme innan och täck med vanlig hudtejp

Användarvillkor

 • Dealen är giltig i 120 dagar från köp
 • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • 18 års åldersgräns eller ok från målsman
 • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
 • Let's deal ansvarar ej för hektiska/fullbokade perioder hos företaget. Vi rekommenderar dig därmed att boka in din tid så snart som möjligt efter ditt köp
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Alla fläckar undersöks innan behandling och har leverfläcken indikation för malignitet (avvikande utseende och celluppbyggnad) avråds behandling för just denna. Remittering av vidareanalys eller operation inom öppenvården. Detta är dock oerhört ovanligt.

En del ofarliga fläckar som är väldigt stora samt placeringen av dessa, kan även avrådas från behandling p.g.a. läkningsförhållanden som kan ge ett fult märke. Det är viktigt att det blir fint, slätt och inga spår efter borttagningen.

Efter behandlingen

Vid ditt besök får du information om hur du bäst sköter området en tid framåt. Direkt efter behandlingen, kommer fläckområdena att svida något och blir röda. För djupare fläckar kan det se insjunket ut, innan sårskorpan bildas dagen efter. Sårskorpan brukar sitta 1–2 veckor och skall falla av sig själv. Vid små fläckar i ansiktet, sitter sårskorpan endast 5-6 dagar och dessa kan du sminka över. Duscha går bra efter utförd behandling, likaså bad och träning och att sminka sig.

Efter ca 2–3 veckor

Efter ca 2–3 veckor är området läkt och har en jämn hudnivå där fläcken suttit. Vanligtvis har du rodnad i upp till ca 1–2 månader på behandlat område, kortare tid i ansiktet. Efter detta återgår området till vanlig hudfärg igen. En del personer med känslig hy, och djupt sittande fläckar kan ha rodnad i upp till 3-4 månader eller mer efter behandlingen. En del hudtyper kan bli lite ljusare/mörkare på området efter en behandling i några månader. Området är storleksmässigt likvärdigt den fläck som tidigare existerat. Detta är ofarligt och därför följer jag upp din behandling med kostnadsfria återbesök,  så många som krävs för att det skall bli fint och osynligt. Det händer att jag korrigerar området med putsning av laser, som fungerar som en peeling för att påskynda utseendet.

Man skall ej sola på området, då melanocyterna i huden som producerar vår färg. Områden (i synnerhet stora) bör undvika stark sol på 2 månader. Hudtejp kan klippas till i samma storlek som fläcken, så att det skyddar mot de skadliga strålarna som annars kan få fläcken att växa tillbaka snabbt. Solkräm med faktor 50 eller mer kan användas i ansiktet om du avgläsnat fläckarna där.
Bedövningskräm som är stark ges innan behandlingen och det tar ca 20 minuter för hela behandlingen.

Säljes av

Svenska Laser
Organisationsnummer: 559004-9846
Vimpelgatan 39
211 14 Malmö
0709–71 01 06Ring
Ligger i Västra Hamnen
Boka via Telefon