letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
pH-balans Badpulver 5 dl

pH-balans Badpulver 5 dl

91 kr
106 kr
Köpta
1
Spara
14%
Lägg till deal till favoriter

pH-BALANS pH-badpulver innehåller en sammansättning av kristallsoda och basiskt kalcium/magnesiumkarbonat. Pulvret ger dig ett avsyrande behandlingsbad, antingen

Produktinformation

  • Hjälper dig återställa din kropps syra-/basbalans
  • Tillverkat av rena & naturliga ämnen från naturen
  • Gjort av ett företag med över 30 års erfarenhet

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

pH-BALANS pH-badpulver innehåller en sammansättning av kristallsoda och basiskt kalcium/magnesiumkarbonat. Pulvret ger dig ett avsyrande behandlingsbad, antingen för hela din kropp eller bara för dina händer eller fötter, för en angenäm form av pH-balansering.

Genom att sodan gör badvattnet mer basiskt än vad din kropp är, uppstår en s.k. osmotisk reaktion (diffusion). I praktiken innebär den osmotiska reaktionen en utjämning mellan två olika vätskor på endera sidan av ett membran, i det här fallet din hud. På detta sätt drar badpulvret ut syraöverskottet i din kropp ut i badvattnet och höjer därmed pH-värdet i kroppen.

Under terapi rekommenderar pH-BALANS att bad i badsodan sker en gång per vecka, i annat fall så räcker det med ett sodabad någon gång per kvartal.

Användning

Använd 1 DL av badpulvret per bad. Vattnet som du badar i ska helst vara fritt från klor. Du kan med fördel använda en duschrenare eller någon typ av vattenfilter. Fyll upp ditt badkar med uppvärmt vatten, gärna så pass varmt som du personligen tål, men överstig ej 39 grader Celsius (för att undvika blodtrycksfall). Bada i cirka 20 minuter, och lägg till badpulvret endast under de sista 5 minuterna. Borsta & massera din kropp i vattnet under badets gång, med ett särskilt fokus på dina händer & fötter. Avsluta processen med att skölja av din kropp genom dusch efter badet.

Om du lider av skrovlig hud rekommenderar pH-BALANS att du lägger till 2 DL grönsåpa i badvattnet vid starten av badet.

Om du inte har ett badkar, eller om du vill lägga ett särskilt fokus på dina fötter eller händer, så kan du med fördel göra ett fot- och/eller handbad istället. I detta fall byter du ut mängden av badpulver till en matsked i stället för en deciliter, men du skall i övrigt följa samma procedur som för ett fullt helkroppsbad.

Innehåll

92% kristallsoda/Na2CO3 och 8% CaMgCO3

Säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446