letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Samsung S20 Stötdämpande Skal med Ringhållare StrassSamsung S20 Stötdämpande Skal med Ringhållare Strass (1 av 6)Samsung S20 Stötdämpande Skal med Ringhållare Strass (2 av 6)Samsung S20 Stötdämpande Skal med Ringhållare Strass (3 av 6)Samsung S20 Stötdämpande Skal med Ringhållare Strass (4 av 6)Samsung S20 Stötdämpande Skal med Ringhållare Strass (5 av 6)

Samsung S20 Stötdämpande Skal med Ringhållare Strass

138 kr
269 kr
Köpta
3
Spara
49%
Lägg till deal till favoriter

Stötdämpande ultratunn och trendigt gummiskal med galvaniserad strasskant som ger din mobil ett exklusivt utseende. Skalet är tillverkat av kvalitativ gummi och är precisionskuret så att den passar utmärkt. Sk

Svart
138 kr
269 kr
Guld
138 kr
269 kr
Rosenguld
148 kr
296 kr

Produktinformation

  • [Noggrant utskuret] Stötdämpande ultratunn och trendigt gummiskal tillverkat av kvalitativ gummi, noggrant utskuret för att passa din mobil utmärkt. Skalet har öppningar för alla kontakter, knappar och kamerafunktioner samt skyddar din dyrbara mobil mot smuts, damm, repor och kan även motverka skador vid stötar.
  • [Exklusivt utseende] Gummiskalets glittriga baksida och dess galvaniserade strasskant ger din mobiltelefon ett utstickande och exklusivt utseende.
  • [Ringhållare] På baksidan finns en fingerring kantad av strass som är roterbar i 360 grader så du kan hålla din telefon bekvämare under en längre tid, ringen kan även fungera som ställ för bekvämt tittande av film m.m.
  • [Metallplatta] Ytterligare en funktion på baksidan är en metallplatta som kan användas för att sätta fast sin mobil på en magnetisk bilhållare eller andra magnetiska ytor. OBS! Plattan är inte en magnet utan är till för att fästa på hållare som är magnetiska.
  • [Slim design] Den tunna designen gör så att din telefon inte känns så klumpig och du slipper kompromissa på den ursprungliga designen och känslan.

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Stötdämpande ultratunn och trendigt gummiskal med galvaniserad strasskant som ger din mobil ett exklusivt utseende. Skalet är tillverkat av kvalitativ gummi och är precisionskuret så att den passar utmärkt. Skalet har öppningar för alla kontakter, knappar och kamerafunktioner samt skyddar din dyrbara mobil mot smuts, damm, repor och kan även motverka skador vid stötar.

På baksidan finns en fingerring som är 360 grader roterbar så du kan hålla din telefon både längre tid och mer bekvämt, ringen kan även fungera som ställ för bekvämt tittande av film m.m. Förutom detta så finns det en metallplatta på baksidan som möjliggör att man t.ex. kan sätta fast den mot en magnetisk bilhållare eller andra magnetiska ytor

Egenskaper:

✓ Slim Design

✓ Stötdämpande

Bekväm 360º ringhållare

✓ Galvaniserade strasskant (Metallic)

✓ Skyddar mot repor, smuts och damm

✓ Passar: Samsung Galaxy S20

Säljes av

Eight Bits AB
Organisationsnummer: 559022-8986