letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
B-12 Vegan 100 tabletter Elexir Pharma

B-12 Vegan 100 tabletter Elexir Pharma

118 kr
169 kr
Köpta
20+
Spara
30%
Lägg till deal till favoriter
ELEXIR B12 SUGTABLETTER, MINSKAR TRÖTTHET, UTMATTNING & STRESS

Elexir Pharma vitamin B12 kan bidra till minskad trötthet samt även mot utmattning och att

Produktinformation

  • Äkta egenvårdsprodukter
  • Tillverkat av förstklassiga råvaror
  • Hög kvalitetskontroll

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

ELEXIR B12 SUGTABLETTER, MINSKAR TRÖTTHET, UTMATTNING & STRESS

Elexir Pharma vitamin B12 kan bidra till minskad trötthet samt även mot utmattning och att stödja energiomsättningen samt den normala bildningen av röda blodkroppar. Det har visat sig att Vitamin B12 kan även stödja immunsystemets normala funktion.

Den är kompletterad med Quatrefolic®, folsyra i en mycket biotillgänglig form. Folsyran som användes tas upp tre gånger snabbare än vanlig folsyra och effektiviserar då även upptaget av vitamin B12.

B12 rekommenderas ofta till äldre samt till veganer. Folsyra rekommenderas också i samband med graviditet då det har visat sig att den bidrar till vävnadstillväxt hos den gravida kvinnan. En Vegansk produkt med citronsmak.

  • Den bidrar till normal bildning av röda blodkroppar
  • Den bidrar till normal energiomsättning
  • Den minskar trötthet, utmattning och stress
  • Den bidrar till immunsystemets normala funktion
  • Den bidrar till nervsystemets normala funktion

Vitamin B12 för blodets & psykets funktion:
Vitamin B12 spelar en aktiv roll i nybildandet av de röda blodkropparna som sen i sin tur påverkar en mängd system i kroppen. Vitamin B12 har också betydelse för neurologiska egenskaper och bidrar t ex till normal psykologisk funktion.

Främst animaliska källor:
För att få i sig vitamin B12 behöver du äta en variationsrik kost med huvudsakligen animaliska produkter som fisk, kött, skaldjur, ägg, lever, mjölk och ost. Det finns även B12 i många vegetabiliska källor men denna form är inaktiv så kroppen kan inte tillgodogöra sig den.

Viktigt för veganer och äldre:
Då vegansk kosthållning utesluter animaliska källor så löper veganer generellt en risk för brist på vitamin B12. Det är då viktigt för veganer att antingen ta ett tillskott eller välja livsmedel som är rikligt berikade med vegansk B12. Det är även så att lakto-ovo-vegetarianer löper risk för brist på vitamin B12 då mjölkprodukter och ägg innehåller relativt lite B12.

Äldre personer kan drabbas av brist på vitamin B12 då förmågan att ta upp vitaminet avtar med stigande ålder. Man bör öka doseringen av tillskott ju äldre man är.

Folsyra:
Elexir Pharmas B12 vitamin är kompletterad med den biotillgängliga folsyran Quatrefolic®. Denna effektiva folsyra tas upp tre gånger snabbare än vanlig folsyra samt effektiviserar även upptaget av vitamin B12.

Folsyra rekommenderas i samband med graviditet, då den bidrar till vävnadstillväxt hos den gravida kvinnan. Elexir Pharmas B12 är vegansk som smakar lite citron.                        

Rekommenderat dagligt intag för vuxna: 1 tablett dagligen i samband med måltid.
Antal doser per förpackning: 100

Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur, skyddat mot solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn.

ProdukttypKosttillskottHållbarhet och förvaringRekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan

Säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446