letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Pissoar för Kvinnor - Portabel - Urintratt, Urinal, KisstrattPissoar för Kvinnor - Portabel - Urintratt, Urinal, Kisstratt (1 av 7)Pissoar för Kvinnor - Portabel - Urintratt, Urinal, Kisstratt (2 av 7)Pissoar för Kvinnor - Portabel - Urintratt, Urinal, Kisstratt (3 av 7)Pissoar för Kvinnor - Portabel - Urintratt, Urinal, Kisstratt (4 av 7)Pissoar för Kvinnor - Portabel - Urintratt, Urinal, Kisstratt (5 av 7)Pissoar för Kvinnor - Portabel - Urintratt, Urinal, Kisstratt (6 av 7)

Pissoar för Kvinnor - Portabel - Urintratt, Urinal, Kisstratt

45 kr
55 kr
Köpta
80+
Spara
18%
Lägg till deal till favoriter

Upptäck den revolutionerande lösningen för kvinnor när det gäller att gå på toaletten utomhus - vårt portabla Pissoar för Kvinnor! Slut med obehaget och besväret med att försöka hitta en lämplig

Produktinformation

  • Pissoar för Kvinnor
  • gå på toaletten var som helst och när som helst
  • läckage säker och hygienisk upplevelse

Användarvillkor

  • Leveranstid: 1 - 4 arbetsdagar
  • Skickas från Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Upptäck den revolutionerande lösningen för kvinnor när det gäller att gå på toaletten utomhus - vårt portabla Pissoar för Kvinnor! Slut med obehaget och besväret med att försöka hitta en lämplig plats eller klara sig utanför toaletten när naturens behov uppstår. Med vår kisstratt/urintratt/urinal kan du enkelt och bekvämt gå på toaletten var som helst.

Vår portabla Pissoar för Kvinnor är speciellt utformad för att passa kvinnors anatomi och ge en läckagesäker och hygienisk upplevelse. Den är tillverkad av högkvalitativt material som är både hållbart och lätt att rengöra. Dess kompakta och diskreta design gör den enkel att bära med sig, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för camping, festivaler, resor och utomhusaktiviteter.

Slipp längre köer vid överbelastade offentliga toaletter eller pinsamma situationer i naturen. Vår Pissoar för Kvinnor ger dig friheten att enkelt utföra dina behov med självförtroende och bekvämlighet. Du kan säkerställa din personliga hygien och komfort oavsett var du befinner dig.

Ge dig själv friheten att gå på toaletten var som helst och när som helst med vårt portabla Pissoar för Kvinnor. Beställ din kisstratt/urintratt/urinal idag och ta kontroll över ditt toalettbehov utomhus. Slipp besväret och upplev bekvämligheten med vår innovativa lösning för kvinnor!

Antal: 1st
Storlek: 13 x 10 x 1,5 cm
Färg: Lila

Säljes av

Otego
Organisationsnummer: 556966-XXXX