letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Herb Savors - Förvara och bevara dina örter och grönsakerHerb Savors - Förvara och bevara dina örter och grönsaker (1 av 14)Herb Savors - Förvara och bevara dina örter och grönsaker (2 av 14)Herb Savors - Förvara och bevara dina örter och grönsaker (3 av 14)Herb Savors - Förvara och bevara dina örter och grönsaker (4 av 14)Herb Savors - Förvara och bevara dina örter och grönsaker (5 av 14)Herb Savors - Förvara och bevara dina örter och grönsaker (6 av 14)Herb Savors - Förvara och bevara dina örter och grönsaker (7 av 14)Herb Savors - Förvara och bevara dina örter och grönsaker (8 av 14)Herb Savors - Förvara och bevara dina örter och grönsaker (9 av 14)Herb Savors - Förvara och bevara dina örter och grönsaker (10 av 14)Herb Savors - Förvara och bevara dina örter och grönsaker (11 av 14)Herb Savors - Förvara och bevara dina örter och grönsaker (12 av 14)Herb Savors - Förvara och bevara dina örter och grönsaker (13 av 14)

Herb Savors - Förvara och bevara dina örter och grönsaker

249 kr
399 kr
Köpta
2
Spara
38%
Lägg till deal till favoriter

En smart behållare för färska örter och grönsaker som förlänger både deras färskhet och smak under en längre tid! Dessa behållare fungerar som små växthus och tredubblar livslängden på örter och grönsaker genom att konstant bevara deras fuktighet. De skapar perfekta förhållanden för att hålla produkterna fräscha mycket längre än vid vanlig förvaring i kylskåp. Denna miljövänliga lösning bidrar till att minska matsvinn och är perfekt för alla som älskar att använda färska örter i sin matlagning. 

2-Pack
249 kr
399 kr
Färg
 1. Vit
 2. Svart
Välj färg
VitInfinity
SvartInfinity
4-Pack
449 kr
799 kr
Färg
 1. Vit
 2. Svart
Välj färg
VitInfinity
SvartInfinity

Produktinformation

 • Behåller fukt, smak och kvalitén på dina grönsaker och örter upp till 3 veckor
 • För bästa resultat byt färskvatten var 3-5 dag
 • Är helt vattentäta
 • Material: Plast
 • Mått: 25 x 6,5 cm
 • Färg: Vit, Svart

Användarvillkor

 • Frakt tillkommer
 • Leveranstid: ca 10 arbetsdagar

Mer om produkten

Den nya ABS-klassade designen har genomskinliga fönster för att du ska kunna hålla koll på dina produkter och den höga formen hindrar dem från att deformeras. För att använda den, stäng frontluckan ordentligt, skölj och torka produkterna, placera dem i behållaren, och tillsätt färskt vatten genom det löstagbara påfyllningslocket. Se till att stjälkarna är nedsänkta i vattnet för bästa effekt. Glöm inte att byta ut vattnet var 3-5 dagar för att behålla optimal färskhet.

Säljes av

International Commodities Brokers
Organisationsnummer: ABN22602419107