Uppgradera ditt kök med "The Complete Set Deluxe Edition" innehåller totalt 6 knivar, magnetisk knivhållare, slipset, skärbräda i bambu, slipstål och stekgaffel.
Produktinformation
- Handgjort
- Ultravasst japanskt 440C rostfritt stål med hög kolhalt
- Svart pakkawood handtag
- HRC-hårdhet: 60 /-1
- Perfekt balanserad
- Rostfritt stål
- Bamboo Saya (slida eller bladskydd) kommer med varje kniv
- Livstidsgaranti
- Material: 440C stål, pakkawood, bambulåda, korund (syntetisk sten), PVC vinkelguide, papperslåda, bambu skärbräda
Villkor
- Frakt tillkommer
- Leveranstid: ca 3 arbetsdagar
Mer om produkten
Complete Set Deluxe Edition inkluderar
- Skalkniv - 9 cm hamrat blad
- Santoku universalkniv - 18 cm hamrat blad
- Gyuto (kockkniv) - 20 cm hamrat blad
- Bröd/bakelsekniv - 20 cm taggigt hamrat blad
- Filékniv - 20 cm flexibelt blad
- Köttyxa - 19 cm hamrat blad
- Magnetisk knivhållare i bambu (rymmer 6-8 knivar)
- Slipset med dubbelsidig 180/800 bryne, halkskyddad bambubas, platt sten och 15 graders vinkelstyrning
- Bambuskärbräda med saftspår och dolda handtag - 40 x 30 x 2 cm
- Slipstål - 30 cm stång
- Trenchgaffel (stekgaffel) - total längd 27 cm
Slipade till en dubbel fasslipning som ger eggen en optimal vinkel på 15 ̊ per sida (jämfört med 20-25 ̊ för de flesta västerländska knivar), balanserar Kotai-knivar perfekt extrem skärpa och bladets soliditet.
Deras 1,8 mm tunna blad (2,5 mm för köttyxan och 1,5 mm för skalkniven) tillåter exakta och skarpa snitt och krossar aldrig ens den mest känsliga maten för att bevara den fulla smaken.
Förutom dess estetiska dragningskraft skapar mönstret "Tsuchime" (槌目) (hamrat) små luftfickor mellan bladet och maten som skärs. Denna urgamla japanska metod minskar luftmotståndet, vilket förhindrar att mat fastnar på bladet.
Smidda med japanskt 440C rostfritt stål med hög kolhalt, kommer alla KOTAI-blad att hålla sig vassa upp till 10 gånger längre än andra knivar. 440C kombinerar en hög kolhalt för hårdhet och kanthållning med den optimala mängden krom för korrosionsbeständighet.
Dold full tang - KOTAI-blad sträcker sig hela vägen till botten av handtaget - för överlägsen hållbarhet och balans.
Underhåll
Skär inte på hårda ytor (metall, keramik, marmor). Använd en skärbräda av trä eller mjuk plast. Skär inte ben eller fryst mat. Handtvätt och torka snabbt efter användning. Tvätta inte i diskmaskin, lägg inte i blöt eller lämna i blöt diskho.