letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Bränn fett & bygg muskler med Body Sculpting 1-4 behandlingarBränn fett & bygg muskler med Body Sculpting 1-4 behandlingar (1 av 2)

Bränn fett & bygg muskler med Body Sculpting 1-4 behandlingar

1 099 kr
2 995 kr
Köpta
20+
Spara
63%
Lägg till deal till favoriter

Drömmer du att bygga muskler och bränna fett med minsta möjliga ansträngning? Med Body Sculpting bränner du fett och bygger muskler medan du ligger ner och slappnar av! Metoden är världsunik FDA-godkänd används inom estetisk medicin och är ett fokuserat elektromagnetiskt fält med en säker intensitetsnivå som bygger muskulatur och bränner fett utan ingrep.

En behandling på 30 minuter motsvarar ca 20 000 – 30 000 sit-ups eller squats. Med en body sculpting hos Vanish Laser Hudklinik kan du behandla: mage, rumpa, lår, biseps, triceps eller vader. 

1 behandling
1 099 kr
2 995 kr
4 behandlingar
3 629 kr
9 995 kr

Höjdpunkter

 • 30 minuter för en behandling
 • En halvtimmes behandling på exempelvis magen motsvarar 20 000 situps
 • Bränner fett och bygger muskler medan du själv ligger ner och slappnar av
 • Modern klinik centralt belägen i Malmö
 • För optimalt resultat krävs minst 4 behandlingar

Användarvillkor

 • Dealen är giltig i 30 dagar från köp
 • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • Dealen gäller alla nya kunder till Vanish Laser & Hudklinik
 • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
 • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Om behandlingen HIFEM

High Intensity Focused Electro Magnetic technology är en icke invasiv träningsmetod som effektivt och skonsamt bränner fett och bygger muskler. Vid behandlingen skapas ett elektromagnetiskt fält som tränger igenom huden för att påverka muskelvävnaden och fettdepåer. Energin producerar nästan 20 000 muskelkontraktioner per behandling. Allt detta medan du ligger på en säng och slappnar av. EM träning är inte baserad på värme eller kyla. Det finns med andra ord inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnad.

Om Vanish Laser & Hudklinik

Vanish Laser & Hudklinik finns i trivsamma lokaler erbjuder dem en rad olika skönhetsbehandlingar. Alla behandlingar utförs av utbildad personal med lång erfarenhet här kan du känna dig trygg med den behandling du får här.

Dem har en "Säker klinik-certifiering" vilket innebär en extra trygghet för dig som kund. För att få certifieringen krävs att all personal har genomgått en specifik utbildning som säkerställer att de som genomför behandlingarna har kunskap och kompetens och att all utrustning som används är CE-godkänd.

En extra trygghet är också att certifieringen innebär att en patient- eller behandlingsskadeförsäkring finns, om något problem skulle uppstå i samband med behandling.

Säljes av

Laservanish AB
Organisationsnummer: 559111-3898
Baltzarsgatan 14F
21136 Malmö
Enligt bokning
040 – 56 00 00Ring
Boka via mail.
Vänligen uppge Let's kod.