letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Stålull Återuppliva Din Diskho med Högkvalitativ Rengöring 8-packStålull Återuppliva Din Diskho med Högkvalitativ Rengöring 8-pack (1 av 3)Stålull Återuppliva Din Diskho med Högkvalitativ Rengöring 8-pack (2 av 3)

Stålull Återuppliva Din Diskho med Högkvalitativ Rengöring 8-pack

90 kr
159 kr
Köpta
2
Spara
43%
Lägg till deal till favoriter

Med vårt 8-pack av stålull för diskhon kan du enkelt återställa din rostfria diskho till sitt ursprungliga skick. Tillverkad med högkvalitativt stål, ger denna stålull en kraftfull

Produktinformation

  • Lätt och enkel att använda!
  • Mått: 5,5 x 5,5 x 2 cm Material: Stålull Antal: 8 St
  • Perfekt för om ni vill grovstäda!
  • Se till att ni kan städa er vask ordentligt!
  • Var säker på att ni får bort all smuts!

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Med vårt 8-pack av stålull för diskhon kan du enkelt återställa din rostfria diskho till sitt ursprungliga skick. Tillverkad med högkvalitativt stål, ger denna stålull en kraftfull rengöringseffekt som tar bort envisa matrester och beläggningar. Perfekt för att hantera tuffa rengöringsutmaningar på diskhon samt kompatibla grytor, stekpannor och mer, hjälper stålullen till att återställa glansen med minimal ansträngning. Men var försiktig; dåligt användning kan leda till repor, så se till att använda den med varsamhet och precision. Ge dina köksytor en ny glans och fräschör med vårt pålitliga stålullspaket och upplev renhetsresultat av hög kvalitet varje gång!


Säljes av

JQ8
Organisationsnummer: 670830-XXXX