letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Gurkmeja 500 mg 60 tabletter Elexir Pharma

Gurkmeja 500 mg 60 tabletter Elexir Pharma

181 kr
259 kr
Köpta
6
Spara
30%
Lägg till deal till favoriter

Elexir Gurkmeja som är ett kosttillskott med en mycket hög koncentration av kurkuminoider. Gurkmeja

Produktinformation

 • Äkta egenvårdsprodukter
 • Tillverkat av förstklassiga råvaror
 • Hög kvalitetskontroll
 • Mångårig erfarenhet

Användarvillkor

 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Elexir Gurkmeja som är ett kosttillskott med en mycket hög koncentration av kurkuminoider. Gurkmeja är idag en populär matlagningskrydda men har traditionellt använts inom en rad hälsoområden sedan tusentals år tillbaka, framför allt då inom Ayurveda (indisk hälsofilosofi). Elexir Pharma Gurkmeja innehåller ett patenterat gurkmejaextrakt kallat C3 Complex®. Det är ett standardiserat extrakt som har hela 95% kurkuminoider ! C3 Complex® är en av marknadens ledande producenter av gurkmejaextrakt med en hög biotillgänglighet och har många studier bakom sig.   

Innehåller även Bioperine® (svartpepparextrakt) som ökar upptaget av gurkmeja

 

 • Elexir Gurkmeja ett kosttillskott med gurkmejaextrakt (patenterat C3 complex®) varav 95 % kurkuminoider.
 • Med Bioperine® som effektivt ökar upptaget.
 • Intaget dagligen på en tablett innehåller 500 mg gurkmejaextrakt.
   

  Gurkmejan:
  Gurkmeja (Curcuma longa) som är en tropisk rot/ört och ingår i familjen ingefärsväxter. Gurkmeja härstammar ursprungligen från tropiska delar av Asien och har där använts inom det asiatiska köket sedan långt tillbaka. Inom framför allt indisk medicin har även gurkmeja använts inom många olika områden. Under de senaste åren har vi i västvärlden ökat vårt användande av gurkmeja både i mat och i form av tillskott tack vare alla de studier som publiceras löpande om gurkmejans många fördelar.

  Curcumin C3 Complex® 
  Elexir Pharma har nu tagit fram ett mycket starkt koncentrerat kosttillskott med gurkmeja. Genom att här använda oss av det patenterade extraktet Curcumin C3 Complex® så kan vi garantera ett innehåll av hela 95 % kurkuminoider vilket ger dig 475 mg per tablett! Kurkuminoider kallar vi de mest aktiva ämnena i gurkmeja och även det ämnen som ger gurkmeja dessa fina gula/gyllene färg. Curcumin C3 Complex® är det mest kliniskt studerade gurkmeja

Säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446