letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Mobilhållaren för Bilen med 360 Graders FlexibilitetMobilhållaren för Bilen med 360 Graders Flexibilitet (1 av 5)Mobilhållaren för Bilen med 360 Graders Flexibilitet (2 av 5)Mobilhållaren för Bilen med 360 Graders Flexibilitet (3 av 5)Mobilhållaren för Bilen med 360 Graders Flexibilitet (4 av 5)

Mobilhållaren för Bilen med 360 Graders Flexibilitet

149 kr
279 kr
Köpta
1
Spara
47%
Lägg till deal till favoriter


Vår vridbara mobilhållare för bilen är den ultimata lösningen för dig som vill använda din mobiltelefon som GPS eller musikspelare medan du kör. Med dess tåliga och stabila

Produktinformation

  • 360 grader vridbar.
  • Använd GPS.
  • Mått: 16,5 x 7 x 9,5 cm Material: Plast, Silikon
  • Se till att din smartphone håller sig på plats.
  • Stabil design.

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten


Vår vridbara mobilhållare för bilen är den ultimata lösningen för dig som vill använda din mobiltelefon som GPS eller musikspelare medan du kör. Med dess tåliga och stabila konstruktion och möjlighet till 360 graders rotation erbjuder den dig den flexibilitet du behöver när du använder din mobil i bilen. Med dess fördjupade egenskaper får du ännu mer än bara en vanlig hållare.

Den vridbara designen gör att du kan rotera din mobil 360 grader, vilket ger dig möjlighet att anpassa vinkeln för bästa synlighet, oavsett om du föredrar liggande eller stående läge. Den stabila konstruktionen säkerställer att din enhet sitter säkert på plats även på ojämna vägar eller i skarpa svängar, tack vare de stötdämpande gummimattorna som ger extra grepp och förhindrar glidning. Dessutom är den kompatibel med nästan alla mobilmodeller på marknaden, med en justerbar klämma som säkert håller din enhet oavsett dess storlek eller form. Med vår vridbara mobilhållare för bilen får du den perfekta kombinationen av hållbarhet, stabilitet och mångsidighet för en säker och bekväm körupplevelse.


Säljes av

JQ8
Organisationsnummer: 670830-XXXX