letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Portabelt Dörrlås Extra LåsPortabelt Dörrlås Extra Lås (1 av 5)Portabelt Dörrlås Extra Lås (2 av 5)Portabelt Dörrlås Extra Lås (3 av 5)Portabelt Dörrlås Extra Lås (4 av 5)

Portabelt Dörrlås Extra Lås

139 kr
299 kr
Köpta
1
Spara
54%
Lägg till deal till favoriter
Förbättra säkerheten och håll tjuven borta med detta dörrlås. Det ger extra skydd mot obehörigt intrång och förhindrar att dörren kan öppnas från utsidan, även med nyckel. Med detta portabla dörrlås
Portabelt Dörrlås Extra Lås
139 kr
299 kr
Färg
  1. Röd9998
  2. Svart9992
Välj färg
Röd9998
Svart9992

Produktinformation

  • Passar alla dörrar som öppnas inåt
  • Perfekt för hemmet och hotellrum
  • Portabelt extra lås

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: ca 14 arbetsdagar
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Förbättra säkerheten och håll tjuven borta med detta dörrlås. Det ger extra skydd mot obehörigt intrång och förhindrar att dörren kan öppnas från utsidan, även med nyckel. Med detta portabla dörrlås får du och din familj en ökad trygghet om någon skulle kopiera eller hitta en borttappad nyckel.

Installationen och avlägsnandet av det bärbara dörrlåset är enkelt och tar bara några sekunder. Du behöver inga verktyg och det kan användas även i nödsituationer och i mörker. Placera bara metallfliken i låsets öppning, stäng dörren och sätt handtagsspåret på stiftplattan. Då kommer ingen att kunna öppna dörren från utsidan.

Säkerhetsdörrstoppet har två olika storlekar på hålen för extra säkerhet. Det kan även användas för att hålla husdjur utanför och förhindra att barn öppnar dörren för främlingar.

Det bärbara dörrlåset fungerar endast för inåtöppnande dörrar och är perfekt för hotellvistelser. Det fungerar också utmärkt i sovsalar, lägenheter, korttidsuthyrningar, badrum, sovrum eller privata rum.

Specifikation:
Storlek: 13 x 4 x 3,5 cm
Material: Rostfritt stål, plast

Säljes av

BayOne
Organisationsnummer: 14434311