letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
MindSoothe : Elektrisk Vågterapi för Bättre SömnMindSoothe : Elektrisk Vågterapi för Bättre Sömn (1 av 9)MindSoothe : Elektrisk Vågterapi för Bättre Sömn (2 av 9)MindSoothe : Elektrisk Vågterapi för Bättre Sömn (3 av 9)MindSoothe : Elektrisk Vågterapi för Bättre Sömn (4 av 9)MindSoothe : Elektrisk Vågterapi för Bättre Sömn (5 av 9)MindSoothe : Elektrisk Vågterapi för Bättre Sömn (6 av 9)MindSoothe : Elektrisk Vågterapi för Bättre Sömn (7 av 9)MindSoothe : Elektrisk Vågterapi för Bättre Sömn (8 av 9)

MindSoothe : Elektrisk Vågterapi för Bättre Sömn

299 kr
699 kr
Köpta
30+
Spara
57%
Lägg till deal till favoriter
MindSoothe är din följeslagare för bättre mental hälsa och kvalitetssömn. Den använder elektrisk vågterapi för att stimulera hjärnbarken, vilket hjälper till att reglera känslor och främja djup,
MindSoothe : Elektrisk Vågterapi för Bättre Sömn
299 kr
699 kr
Färg
 1. Svart2
 2. Blå0
 3. Vit6
 4. Grön0
Välj färg
Svart2
Blå0
Vit6
Grön0

Produktinformation

 • Använder elektrisk vågterapi för att lugna sinnet och främja bättre sömn
 • Ren fysisk sömnstödteknik, fri från kemiska substanser och bieffekter
 • Mini-ergonomisk design för långvarigt grepp utan trötthet
 • Enkel justering mellan 12 olika lägen med bara ett klick
 • Idealisk för personer som har högt livstryck, lider av ångest och depression, har svårigheter att somna, ofta vaknar mitt i natten, eller behöver justera jetlag.

Användarvillkor

 • Frakt tillkommer
 • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
 • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

MindSoothe är din följeslagare för bättre mental hälsa och kvalitetssömn. Den använder elektrisk vågterapi för att stimulera hjärnbarken, vilket hjälper till att reglera känslor och främja djup, lugnande sömn. Denna enhet är baserad på ren fysisk sömnstödteknik, vilket innebär att det inte finns några kemiska substanser eller bieffekter. Dess mini-ergonomiska design är perfekt för långvarigt grepp utan trötthet, och med ett klick kan du justera mellan 12 olika lägen för att hitta det mest bekväma för dig.

Så här använder du MindSoothe för att förbättra sömnen och reglera känslor:

 1. Starta terapin: MindSoothe använder elektrisk vågterapi för att stimulera storhjärnan genom mikroströmmar. Denna teknik hjälper till att reglera dina känslor och gör att du enkelt och snabbt kan somna, vilket resulterar i en bättre sömnkvalitet.
 2. Användning av sömnstödsteknik: MindSoothe använder en ren fysisk sömnstödsteknik utan kemiska ämnen och bieffekter. Regelbunden användning kommer inte att ha negativa effekter på kroppen.
 3. Ergonomisk design: MindSoothe har en utsökt utseende, miniform och en ergonomisk design. Det är anpassat för långvarigt grepp utan trötthet. Dess lilla storlek gör att den är lätt att bära med sig och kan användas var som helst.
 4. Justerbar inställning: Med bara ett klick kan du justera terapin i 12 olika lägen. Du väljer helt fritt det läge som känns mest bekvämt för dig.

Börja använda MindSoothe idag och upplev förbättrad sömnkvalitet och reglerade känslor!


Säljes av

Global Items Europe AB
Organisationsnummer: 559120-6395