Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Skydd med ultraljud mot skadedjurSkydd med ultraljud mot skadedjur (1 av 5)Skydd med ultraljud mot skadedjur (2 av 5)Skydd med ultraljud mot skadedjur (3 av 5)Skydd med ultraljud mot skadedjur (4 av 5)

Skydd med ultraljud mot skadedjur

199 kr
399 kr
Köpta
7
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter
Denna skadedjursavstötande produkt använder specifika ultraljudsfrekvenser som endast insekter och skadedjur kan identifiera och få dem att hitta en väg ut ur ditt hus. Produkten

Produktinformation

  • Den ursprungliga nattljusfunktionen kan användas för nattbelysning samtidigt som avvisar insekter och skadedjur. Det varma gula ljuset ger bättre skydd för dig och din familjs sömn, perfekt nattlampa.
  • Lätt att använda: Koppla bara in den elektroniska enheten i ett eluttag, inomhus eller utomhus, det kommer att börja stöta bort skadedjuren när du ser den orangea nattlampan lyser. Rekommenderas att plugga in ultraljudsskyddet för skadedjursbekämpning på mellan 2–3 meter från marken för flygande skadedjur och 20–40 cm från marken för krypande skadedjur.
  • Du ser bäst resultat efter 2–3 veckor!
  • Ultraljudsvågorna som den här enheten är långt utanför hörselområdet för människor.
  • Njut av en lugn och skadedjursfri sömn utan att behöva oroa dig för ljud, se till att din familj får en god sömn.

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Denna skadedjursavstötande produkt använder specifika ultraljudsfrekvenser som endast insekter och skadedjur kan identifiera och få dem att hitta en väg ut ur ditt hus. Produkten innehåller ingen lukt eller några insekticidkomponenter och den är 100 % giftfri.

Stor täckning och bred användning: Varje ultraljudsenhet kan täcka upp till 34 kubikmeter. Anslut fler för stora och öppna utrymmen för att få bättre skydd för dina möbler, husdjur och ditt hus.

Den ursprungliga nattljusfunktionen kan användas för nattbelysning samtidigt som avvisar insekter och skadedjur. Det varma gula ljuset ger bättre skydd för dig och din familjs sömn, perfekt nattlampa.

Lätt att använda: Koppla bara in den elektroniska enheten i ett eluttag, inomhus eller utomhus, det kommer att börja stöta bort skadedjuren när du ser den orangea nattlampan lyser. Rekommenderas att plugga in ultraljudsskyddet för skadedjursbekämpning på mellan 2–3 meter från marken för flygande skadedjur och 20–40 cm från marken för krypande skadedjur. Du ser bäst resultat efter 2–3 veckor!

Ultraljudsvågorna som den här enheten är långt utanför hörselområdet för människor. Njut av en lugn och skadedjursfri sömn utan att behöva oroa dig för ljud, se till att din familj får en god sömn.

Produktspecifikationer:
Material: ABS
vikt: 65 gram
Storlek: 12x7,1x5,3cm
Standard EU väggplugg
Färg: vit
Belysning: Justering av ljusstyrkan i två nivåer
Utgångsfrekvens: 25–65 KHz
Driftspänning: AC 90–250 V
Effekt: <3 W

Deal säljes av

Global Items Europe AB
Organisationsnummer: 559120-6395