letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Good Sleep 120 kapslar Elexir Pharma

Good Sleep 120 kapslar Elexir Pharma

230 kr
329 kr
Köpta
6
Spara
30%
Lägg till deal till favoriter

Good Sleep för en god natts sömn är ett perfekt kosttillskott med en kombination av örter för en god nattsömn för

Produktinformation

  • Äkta egenvårdsprodukter
  • Tillverkat av förstklassiga råvaror
  • Hög kvalitetskontroll
  • Mångårig erfarenhet

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Good Sleep för en god natts sömn är ett perfekt kosttillskott med en kombination av örter för en god nattsömn för di med lite problem. Good Sleep baseras på en unik blandning av citronmeliss, kamomill, humle, havre samt sömntuta. Citronmeliss som är en känd ört i sömnsammanhang och som bidrar till avslappning. Humle och sömntuta (vallmo) underlättar insomning samt till att sedan bibehålla en vilsam och god sömn hela natten. 

  • Örtkombination för en god nattsömn
  • För ökad avslappning
  • Underlättar insomning
  • För en vilsam sömn
  • Kan användas kontinuerligt eller vid behov

Varför behöver vi sömn:
Vi behöver alla sömn för att kroppen & hjärnan ska få vila, återhämta sig och bearbeta intryck mm under dagen. När vi sover så bearbetas känslor och upplevelser så att vi på morgonen är bättre redo att ta oss an nästa dags ibland tuffa utmaningar. När vi sover så stärks även minnet och hjärnan rensas från skadliga ämnen. Under vår sömn rensas / städas nämligen vår hjärna på "skräp" som bildats under dagen & nervkopplingar byggs ut och stärks. Sömn är en mycket viktig och grundläggande biologisk funktion som finns hos alla levande varelser och som styrs av bland annat arv, ljus & omgivningen. En vuxen människa behöver vanligen mellan 7-8 timmars ostörd sömn per natt. 

Dålig sömn kan ha många orsaker:
Den absolut vanligaste orsaken till våra sömnproblem är stress. Vid stress ställer hela nervsystemet in sig på en vakenhet & man får svårt att varva ner och därmed också att somna. Sömnen kan även bli ytligare och inte lika djup av stress och man vaknar kanske tidigt på morgontimmarna och har då ibland svårt att somna om. Varför vi är stressade är individuellt men vanliga orsaker kan vara det klassiska vardagspusslet med för höga krav på arbetsplatsen, familjeliv, vardagssysslor, relationer och mycket annat. Obearbetade upplevelser från tidigare händelser samt negativa tankar & känslor kan också vara orsaker till stress. Andra vanliga orsaker kan också vara störande ljud i omgivningen som trafikljud, en snarkande partner eller om man har småbarn. Alkohol, nikotin & koffein kan också i vissa fall påverka sömnen negativt. 

Säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446