Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Good Sex 120 kapslar Elexir Pharma

Good Sex 120 kapslar Elexir Pharma

227 kr
329 kr
Köpta
10+
Spara
31%
Lägg till deal till favoriter

Good Sex som är ett kosttillskott för sexuell lust och energi från Elexir Pharma och det riktar sig till både män och kvinnor. Med sin fina unika örtkombination

Produktinformation

 • Äkta egenvårdsprodukter
 • Tillverkat av förstklassiga råvaror
 • Hög kvalitetskontroll
 • Mångårig erfarenhet

Användarvillkor

 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Good Sex som är ett kosttillskott för sexuell lust och energi från Elexir Pharma och det riktar sig till både män och kvinnor. Med sin fina unika örtkombination tillsammans med aminosyrorna Arginin & Citrullin är det en produkt som du antingen kan äta i perioder eller kontinuerligt, allt enligt eget behov.

 • Med örterna Maca, Ginseng, Tiggarnöt och Damiana
 • För sexuell lust och energi!
 • För mental och fysisk prestationsförmåga
 • Med L-Arginin och L-Citrullin
 • Vegansk
   

  Minskad lust:

  Det är helt normalt att man ibland tappar lusten och det händer de flesta av oss under olika perioder i livet. Oftast beror minskad sexlust på tex. stress, att man känner sig trött och utarbetad eller har bekymmer i relationen men även hormonella förändringar som exempelvis menopaus eller sjunkande testosteronnivåer är en mycket vanlig orsak. Det är alltså inga konstigheter många gånger.

  Fina tips på saker i vardagen för att få upp energi och lust kan vara att prioritera sömnen och din återhämtning, samt att äta näringsriktig och varierad kost, en regelbunden motion och att göra saker som får just Dig att må bra (lägg lite tid på dig själv). Med stabila energinivåer är det lättare att hitta tillbaka till lusten för ett fungerande kärleksliv igen. 

  Maca  "Naturens lusthöjare"
  Macaroten som är en rotfrukt som växer på över 4000 meter höjd i fjällkedjan Anderna. Maca kallas många gånger för peruansk ginseng, brasiliansk ginseng eller Amazonas ginseng, men den är faktiskt inte besläktad med ginseng. Anledningen till associationen till ginseng beror till stor del på dess uppiggande & lusthöjande effekt. Macaextrakt bidrar till mannens och kvinnans sexlust samt att upprätthålla naturlig sexuell aktivitet. Maca har dokumenterad effekt som lusthöjare för både män och kvinnor.

  Ginseng:
  Ginseng (Panax Ginseng) som är känd som "livets rot" och har under många tusen år tillbaka använts som en naturlig källa till en ökad energinivå. Ginseng härstammar från Asien där den använts i många hundratals år. Men det är inte förrän de senaste årtiondena som den blivit så populär även här hos oss i västvärlden. Det finns många olika typer av Ginseng men Panax Ginseng är den mest använda. Aktiva ämnen i Ginseng kallas ginsenosider och de ämnen som tillskrivs Ginsengrotens effekter. Panax Ginseng har mycket länge använts som en naturlig källa till ökad energinivå och har visat sig bidra till mental och fysisk prestationsförmåga. 

  Tiggarnöt (Tribulus terrestris) och Damiana:
  Tiggarnöt som är det svenska namnet för växten Tribulus Terrestris. Tiggarnöten är en liten växt som växer på flera ställen i Europa, Asien, Afrika och Mellanöstern. Både dess blomma & blad har länge använts länge inom både kinesiska och indiska traditioner och är även numera vanligt förekommande i olika kosttillskott för sexuell lust. Damiana som är en buske med gula blommor & doftande blad som växer vilt i Mexiko, Central och Sydamerika. Damianaextraktet i Good Sex kommer från buskens blad. 

  L-Arginin & L-Citrullin:

Deal säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446