Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Joya Dynamo Zip W Curry BrownJoya Dynamo Zip W Curry Brown (1 av 4)Joya Dynamo Zip W Curry Brown (2 av 4)Joya Dynamo Zip W Curry Brown (3 av 4)

Joya Dynamo Zip W Curry Brown

1 199 kr
2 095 kr
Köpta
2
Spara
43%
Lägg till deal till favoriter

Upptäck den perfekt passande skon! Högkvalitativt läder i ovandelen och bekväm textil på insidan. Sulan absorberar stötar och fördelar vikten jämnt över hela foten för bästa komfort.

Skoproffsen Joya Dynamo Zip W Curry Brown
1 199 kr
2 095 kr
Storlek
 1. 36 1/31
 2. 371
 3. 37 2/32
 4. 38 1/32
 5. 390
 6. 39 2/32
 7. 40 1/31
 8. 411
Välj storlek
36 1/31
371
37 2/32
38 1/32
390
39 2/32
40 1/31
411

Produktinformation

 • Material ovandel: Nubuck
 • Material foder: Textil
 • Material innersula: OrthoLite Support
 • Passform: H-Bred
 • Stängning: Snörning, dragkedja
 • Skötselråd: Använd borste för att ta bort smuts från sulan. Använd vattenavstötande spray och låt torka. Återställ fibrerna i lädret genom att använda en läderborste. Joyas sula kan rengöras med lite ljummet vatten och en borste. Använd inte rengöringsmedel, det kan skada sulan
 • Innehåller inga kemikalier från EUs lista med förbjuda kemikalier

Användarvillkor

 • Frakt tillkommer
 • Leveranstid: ca 4 arbetsdagar

Mer om produkten

Dynamo Classic Zip W Curry Brown från Joya är utmärkt för den moderna kvinnan som söker praktikalitet kombinerat med komfort. Skon har både snörning och dragkedja, en användbar kombination. Snörning ger dig möjlighet att anpassa passformen till just dina fötter, medan dragkedjan bidrar till enkel på, - och avtagning. När du väl har hittat din perfekta passform med snörningen, kan du enkelt använda dragkedjan för att snabbt ta av och på skon.

Ovandelen är gjord i nubuck-läder och inuti hittar vi ett foder av textil. Skorna är mjuka, vilket ger en behaglig känsla för dina fötter, samtidigt som det högkvalitativa materialet bidrar till skons hållbarhet. 

Dynamo Classic Zip W Curry Brown har en mellan sula som är mjuk, en funktion som ger skorna en behaglig dämpning. Denna dämpning absorberar stötar från golvet, vilket inte bara är skonsamt för dina fötter, utan även bidrar till att avlasta rygg och knän under dagen. Har du ont i dina fötter, till exempel en begynnande hälsporre så kommer du att känna skillnad direkt. 

Kommer med en Ortholite Support innersula, den ger dig lite extra stöd under hålfoten och är lätt antibakteriell. Det aktiva ämnet som håller bakterierna borta är baserat på salt.

Joya, tillverkaren bakom dessa skor, har länge stått för produkter som kombinerar kvalitet, komfort och praktikalitet. De strävar efter att tillhandahålla en produkt av högsta kvalité och komfort, och Dynamo Classic Zip W Curry Brown är inget undantag.

Deal säljes av

Let's deal AB
Organisationsnummer: 556796-3466