Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Batteridriven portabel pump till elscooter, bil, cykel - 150PSI pumpa däck kompr

Batteridriven portabel pump till elscooter, bil, cykel - 150PSI pumpa däck kompr

489 kr
799 kr
Köpta
10+
Spara
39%
Lägg till deal till favoriter
Vi presenterar den ultimata bärbara samt laddningsbara luftpumpen! Vår kompakta och mångsidiga design gör den perfekt för användning på språng och passar lätt i din bagagelucka, handskfack eller

Produktinformation

  • Upp till 150PSI
  • Portabel & Liten
  • Uppladdningsbar

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid ca 2-6 arbetsdagar
  • Vid frågor kontakta supporten direkt via mail på [email protected]
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Vi presenterar den ultimata bärbara samt laddningsbara luftpumpen! Vår kompakta och mångsidiga design gör den perfekt för användning på språng och passar lätt i din bagagelucka, handskfack eller cykelväska. Oavsett om du är på resande fot eller med din bil, ute på en cykeltur eller i parken med din boll, har vår luftpump dig täckt. Dess universella kompatibilitet gör att du kan använda den för att pumpa upp däck på din bil, elsparkcykel, kickbike, elscooter, cykel eller till och med fotbollar eller basketbollar. Och med sin förmågan att pumpa upp till 150 PSI kan du enkelt pumpa upp även de tuffaste däcken. Skaffa din idag och bli aldrig strandsatt utan luft igen!

Tillverkad av högkvalitativt ABS-material, starkt och hållbart.

- 150PSI snabb och kraftfull pump: Den bärbara luftkompressorn ger ett maxtryck på 150 PSI och ett luftflöde på 20L/min. När pumpen är fulladdad kan 30PSI-däck pumpas till 35PSI på 5 minuter (Testdata baserade på ett platt standard däck 205/55/R14). Det tar mindre än 2 minuter att pumpa upp ett mountainbike-däck helt. Pumpen har 2 inbyggda 2000mAh uppladdningsbara batterier för att möta dina nöduppblåsningsbehov. Definitivt en bra hjälpare för att lösa nödsituationer på vägen.

- Kompakt & nödljus LED-lampa: Endast 15cm H x 6cm B och väger endast 446gram, kan nästan vem som helst använda denna pump. Den tar väldigt lite plats, så lägg bara däckpumpen i fickan, ryggsäcken eller bilen så är den redo att hjälpa dig var som helst. Det starka LED-ljuset gör din bils uppblåsningspump lämplig för nödsituationer vid vägkanten under nattetid.

- Uppblåsningsslang och värmeavledningssystem: 2-i-1 dold slangdesign. Du behöver inte oroa dig för att bära och tappa slangar, däckpumpen har en inbyggd plats för att ansluta slangen, vilket gör det enkelt att hitta och dra ut den för användning. Inbyggt förbättrat värmeavledningssystem, lätt att blåsa upp säkert.

- Dubbel skärm och automatisk avstängning: Den stora skärmen visar exakt däcktryck i realtid och förinställt däcktryck. Luftkompressorn stängs automatiskt av när det förinställda trycket uppnås (se till att du ställer in trycket högre än däckets nuvarande tryck), Pumpen har 4 tryckmätenheter - PSI, KPA, BAR, KG/CM.

- Bärbar luftkompressor med flera funktioner: Inkluderar 3 extra munstycken och är perfekt för att pumpa upp bilar, motorcyklar, cykeldäck, bollar, simringar och andra gummibåtar. Men var försiktig så att du inte pumpar upp däcken på lastbilar, bussar, skåpbilar, husbilar, etc då denna pump ej är avsedd för dessa typer av fordon.

Ingår i förpackningen:
- Air Tire Portabel Pump
- Tillbehör för olika ändamål (se bild)
- Laddningskabel
- ManualDeal säljes av

CASE4YOU AB
Organisationsnummer: 556826-6976