letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Lash lift inkl. färgning och keratinbehandlingLash lift inkl. färgning och keratinbehandling (1 av 17)Lash lift inkl. färgning och keratinbehandling (2 av 17)Lash lift inkl. färgning och keratinbehandling (3 av 17)Lash lift inkl. färgning och keratinbehandling (4 av 17)Lash lift inkl. färgning och keratinbehandling (5 av 17)Lash lift inkl. färgning och keratinbehandling (6 av 17)Lash lift inkl. färgning och keratinbehandling (7 av 17)Lash lift inkl. färgning och keratinbehandling (8 av 17)Lash lift inkl. färgning och keratinbehandling (9 av 17)Lash lift inkl. färgning och keratinbehandling (10 av 17)Lash lift inkl. färgning och keratinbehandling (11 av 17)Lash lift inkl. färgning och keratinbehandling (12 av 17)Lash lift inkl. färgning och keratinbehandling (13 av 17)Lash lift inkl. färgning och keratinbehandling (14 av 17)Lash lift inkl. färgning och keratinbehandling (15 av 17)Lash lift inkl. färgning och keratinbehandling (16 av 17)

Lash lift inkl. färgning och keratinbehandling

299 kr
600 kr
5,0
(4)
Köpta
150+
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

Lash lift är en skonsam metod för att böja ögonfransarna från roten och ger ett naturligt, piggt utseende utan att du behöver sminka dig på morgonen. 

Hållbarhet 4-6 veckor
299 kr
600 kr
Hållbarhet 6-8 veckor
399 kr
800 kr

Höjdpunkter

 • Naturligt resultat som håller i flera veckor
 • Axel Improve Skin använder sig av milda produkter för att undvika allergi
 • Skonsam franspermanent som böjer dina naturliga ögonfransar
 • Hållbarhet i 4-6 veckor eller 6-8 veckor
 • Improve Skin har 4,3 i betyg på Bokadirekt

Användarvillkor

 • Dealen är giltig i 30 dagar från köp
 • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • Innan kunden gör en ny behandling bör det ha gått 7-8 veckor sedan senaste behandlingen
 • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
 • Dealen gäller endast nya kunder
 • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Mer om behandlingen

Denna metoden böjer dina fransar med en skonsam franspermanent för att fransarna ska få en naturlig böjning utan fransförlängning. Det finns tre olika grader på hur mycket fransarna kan böjas: S, M eller L , beroende på fransarnas förutsättning. Lash lift passar särskilt bra för dig som av olika anledningar inte kan använda fransförlängning p.g.a. allergi. Förutom lash liften kommer du även att få en keratinbehandling och färgning av fransarna.

Om Improve Skin

Improve Skin hittar du i en ljus och fräsch lokal i västra Göteborg dit alla välkomnas. Kliniken erbjuder ett brett utbud av behandlingar såsom: ansiktsmassage, hårborttagning med laser, fransförlängning, nagelförlängning, ögonbrynstatuering, fillers, botulinumtoxin och annat. Kliniken hjälper även gärna till med att hitta bra och korrekta produkter till din hudtyp. Hos Improve Skin kan du få möjligheten att investera i dig själv. Det är viktigt för kliniken att du ska bli nöjd och att du känner dig trygg i deras händer. Samtliga behandlingar utförs av legitimerad och certifierad personal.

Säljes av

Improve Skin Göteborg
Organisationsnummer: 600109-XXXX
Markmyntsgatan 6
414 80 Göteborg
Mån - Fre: 11:00 - 19:00

OBS! Vänligen ring endast under öppettider.
076-0033330Ring
Tidsbokning via telefon, vänligen ange Let's deal-kod vid bokning.